INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà


 De Puerto Rico a Artà
 Aquest dijous, dia 6 d’octubre, l’Ajuntament ha rebut la visita d’un grup de persones de Puerto Rico descendents d’Artà.

06/10/2016


Passades les 9.30 h ha arribat el grup de descendents d'emigrants artanencs que varen anar a fer les amèriques a Puerto Rico i que l’Ajuntament rebia amb una recepció oficial. A les portes de la Sala hi ha hagut els xeremiers, balladors d’Artà balla i canta, la tinenta de batle, parents i alguns curiosos que els han rebut en un acte emotiu. S’han retrobat persones d’Artà i de Puerto Rico que ha fet de l’acte un apropament molt agradable.

Després la comitiva ha pujat a la sala de plens i els visitants, membres de la Sociedad Puertorriqueña de Genealogía, han fet entrega d’un llibre que han editat i que recull dades de més de 4.000 emigrants de les Illes al país caribeny. També han entregat un llistat, en forma de diploma, dels noms de les persones d’Artà que partiren a Puerto Rico.

La tinenta de batle i en representació del consistori, Aina M. Comas, ha agraït la visita del grup i ha destacat la feina que han fet i ha recordat les adversitats que varen haver de passar les persones que feren les amèriques. També els ha fet donació d’un lot de llibres d’edicions locals, on es poden conèixer aspectes del patrimoni cultural del nostre municipi. El responsable de l’arxiu ha estat l’encarregat de contar part de la història dels artanencs il·lustres que partiren a Amèrica.

El llibre que han entregat els puertorriquenys el podreu consultar a l’arxiu i a la Biblioteca municipal.