INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 Concessiˇ del Talaiot d'Or i de les Medalles d'ArtÓ
 L'acte, solemne i p˙blic, va tenir lloc al Teatre d'ArtÓ

02/01/2003

Batlia

Divendres, dia 10 de gener, va tenir lloc, al Teatre d'ArtÓ, l'acte, p˙blic i solemne, de la concessiˇ del Talaiot d'Or a la Congregaciˇ de Germanes de la Caritat de Sant Vicenš de PaŘl i la de concessiˇ de la Medalla d'ArtÓ a Miquel Alzamora, Antoni Ginard Cantˇ i Pere Ferrer Pujol, que rebÚ la distinciˇ a tÝtol p˛stum.

Al Teatre s'hi va congregar una gentada que volia assistir a un acte solemne i molt sentit alhora. L'acte d'homenatge, presentat per una professional Ant˛nia Quetglas, i amenitzat pel Quartet de Metalls de SantanyÝ (que tenen com a professor l'artanenc Pere Cabot), va tenir moments molt emotius. Els primers, en presentar els respectius instructors dels expedients, les fites dels homenatjats a ArtÓ. AixÝ, la regidora Ant˛nia Tous va lloar la tasca de dedicaciˇ de les Monges de la Caritat a la resta de la comunitat; el tambÚ regidor Pere LlinÓs va explicar que encara que Miquel Alzamora hagi passejat el nom d'ArtÓ arreu del mˇn, encara li queden pÓgines per escriure en el mˇn dels anals esportius; La regidora de Cultura, Elvira Piris, va definir la vida i l'obra de l'argumentaire Antoni Ginard Cantˇ i la regidora ApolĚl˛nia Genovart va fer pensar en la figura i l'obra de Pere Pujol.

Una vegada homenatjats, instructors i el batle a dalt de l'escenari, varen ser els homenatjats els que varen demanar la paraula i donaren les grÓcies al poble d'ArtÓ per tot el suport rebut al llarg de tants d'anys.

Montserrat Santandreu va ser l'encarregat de cloure l'acte dient que aquestes persones homenatjades han contribu´t a fer poble. "No ens hem d'anar enfora perquŔ tenir el millor su arran de nosaltres".