INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà


 Millora l'accessibilitat al carrer de Trespolet
 

29/09/2016


Les obres del carrer de Trespolet han finalitzat aquest dimecres 28 de setembre. Les tasques, que ha dut a terme l'empresa Coexa, han anat encaminades a millorar l'accessibilitat d'un carrer en què hi ha un centre escolar i un centre d'atenció primària.

 

A més de la sembra de sis arbres, que ha suposat l'eliminació de tres places d'aparcament, s'ha habilitat un nou pas de vianants (cap al PAC) i se n'ha redefinit un altre. A més, s'ha habilitat una plaça d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda i una altra per a l'ambulància. Per altra banda, s'ha reservat una plaça per al cotxe oficial del PAC i una per al metge de guàrdia davant el centre de salut.

 

Pel que fa a les voravies, s'ha aconseguit que totes siguin practicables, amb rebaixes d'altura i altres petites actuacions. Finalment, per a la sembra d'arbres l'Ajuntament ha comptat amb l'assessorament d'Apaema (Associació de Productors d'Agricultura Ecològica de Mallorca) i s'ha optat per sembrar tarongers bords.

 

Les obres han comptat amb devers 100.000 euros de subvenció del Consell de Mallorca i també s'hi han destinat uns 20.000 euros de fons propis per a les millores de l'accessibilitat.