INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
 Entra en vigor el nou reglament de venda ambulant i mercats temporals
 

08/09/2016


El nou reglament de venda ambulant i mercats temporals d'Artà ha entrat en vigor aquest 8 de setembre, amb la publicació del text íntegre al BOIB. El text ha estat un mes en exposició pública i, com que no ha rebut cap reclamació, s'ha aprovat automàticament.

 

La nova norma amplia l'abast de la norma anterior, datada de 2008. A més del mercat del dimarts, inclou la regulació del mercat de la Colònia de Sant Pere, el de segona mà i altres mercats temporals que es puguin instal·lar en ocasions especials al municipi. 

 

Una de les novetats és que es necessitarà una autorització administrativa per vendre. Al mateix temps, la tramitació se simplifica, ja que bastarà signar una declaració responsable i no farà falta presentar documentació. L'Ajuntament, per la seva banda, centrarà els esforços en la inspecció.

 

També s'estableix un únic període de sol·licitud per als mercats d'abastament, que serà el mes de setembre. Les sol·licituds es poden fer per a la temporada d'hivern, per a la d'estiu o per als dos períodes. En el cas del mercat de segona mà, també es podran fer sol·licituds el mes de novembre i l'autorització, generalment, serà per a tot l'any.

 

Accedeix al tràmit per a fer la sol·licitud

Consulta el reglament definitiu