INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
La piscina municipal ja està buida.
La piscina municipal ja està buida.
 Obres per canviar l'enrajolat de la piscina
 Començaran el 19 d'agost amb un pressupost de prop de 55.000 euros

18/08/2016


Després de més de 25 anys de funcionament de la Piscina Municipal, durant els quals s’han fet les obres de manteniment pertinents, que, en nombroses ocasions, han significat haver de substituir part de l’enrajolat de la piscina, arriba el moment de fer una inversió que asseguri, com a mínim, que pugui funcionar altres 25 anys garantint la seguretat dels usuaris.

Aquest dijous dia 19 d'agost començaran les obres de canvi de tot l'enrajolat. Està previst que durin unes tres setmanes i compten amb un pressupost de 54.898,79 euros. L'empresa que s'encarregarà de les obres és Jaume Genovard Llaneras.

S’ha pres la decisió de realitzar aquesta inversió perquè, durant aquests darrers anys, s’ha hagut de substituir part de l’enrajolat de la piscina en moltes ocasions i sempre en zones diferents. Aquestes obres han suposat haver de buidar en part o totalment la piscina i tornar-la a omplir.

Ara, aquests darrers mesos s’ha hagut de minvar l’activitat de la piscina per risc que tornin a caure més rajoles i prova d’això ha estat la suspensió del trofeu Club Natació Artà que es feia cada mes de juny.
 

Per aquestes dates, la Piscina sol tancar cada any per fer tasques de manteniment i ara s’aprofitarà per fer la inversió esmentada, la qual cosa servirà per no haver-la de buidar durant aquest propers anys i garantir la seguretat de tots els usuaris.