INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà
 Balanç de les revetles de Sant Salvador (Policia Local)
 

09/08/2016


En el marc de les festes de Sant Salvador, la Policia Local d'Artà ha ampliat el seu dispositiu de vigilància de compliment de les normes bàsiques de civisme. La campanya ha ha tengut com a resultat l'augment de denúncies per orinar a la via pública i altres actuacions.

 

Si en la primera revetla es varen interposar 14 denúncies per fer les necessitats a la via pública, en la segona, la 'verbena monumental', varen ser 32. En aquesta ocasió, es va augmentar el nombre de WC portàtils i la vigilància es va ampliar cap a més carrers, com el carrer de Llebeig, el de Mestral o el de Santa Catalina. 

 

A més a més, la policia va intervenir en el robatori d'un telèfon mòbil d'alta gamma. Es va trobar la persona que havia comès la infracció i es va seguir el procediment indicat per a aquest tipus de successos. Per altra banda, cal recordar que una setmana abans ja s'havia actuat confiscant una jugueta considerada perillosa que es venia en una de les paradetes. Es tracta d'una pistola làser que provocava enrampades.

 

Campanya de control de vehicles

Finalment, ja es tenen els resultats de la campanya de control de vehicles que es va dur a terme durant la setmana de l'11 al 17 de juliol. En total, es varen revisar 70 vehicles, dels quals 67 eren cotxes, dues motos i un vehicle de mercaderies. Tan sols es va haver d'interposar una denúncia.