INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

Foto: Miquel └ngel Dora
Foto: Miquel └ngel Dora
 L'Ajuntament d'ArtÓ actua contra les conductes ilĚlegals i perilloses pel medi natural que s'han denunciat aquests dies a el Calˇ
 S'hi instalĚlarÓ cadenat i pilons retrÓctils i s'intensificarÓ la vigilÓncia policial

17/06/2016


L'Ajuntament d'Artà ha reaccionat ràpid a les denúncies per part del col·lectiu Terraferida de diverses conductes il·legals i irrespectuoses amb el medi ambient (encesa de foc, trànsit pel camí, etc) que ja s'han començat a dur a terme a la costa del municipi, concretament a la zona del Caló.
 
La regidora de Medi Ambient, Aina Comes Delgado, juntament amb la Policia Local han anat avui matí a la zona i han instal·lat una barrera per deixar ben clar que està prohibit el pas de vehicles de motor pel camí. Dilluns, a més, es posarà una cadena al portell del camí i ja s'han comanat pilons retràctils, que es col·locaran a l'inici del sender. D'aquesta manera, s'evitarà el pas de trànsit rodat, exceptuant el dels vehicles d'emergència, ja que tant Ibanat com Ajuntament tendran una clau per poder passar.
 
Quan agents i regidora han arribat al Caló, han trobat un cartell no oficial (adjuntam la foto) que demanava als cotxes no aparcar a l'entrada del camí, argumentant que és una zona de pas de vehicles. Tot d'una l'han retirat. Recordam que està prohibit tant aparcar-hi com transitar-hi amb vehicle de motor.
 
Per altra banda, també cal destacar un fet positiu: tant visitants estrangers com mallorquins que anaven a peu han felicitat els representants de l'Ajuntament per estar actuant contra aquestes conductes.

Finalment, l'ajuntament informa que la Policia Local intensificarà la vigilància a la zona.

La Policia Local pot actuar en aquesta zona emparada pel reglament que regula la circulació de vehicles en espais naturals, aprovat l'any 2006 i ara amb una modificació en exposició pública. El podeu consultar aquí.