INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 FESTES DE SANT PERE
 Programa de les festes de Sant Pere 2016

16/06/2016

Dinamitzador Cultural

Ja teniu al vostre abast el programa de les festes de la Colònia de Sant Pere d'enguany, amb activitats programades des del 21 de juny fins el 10 de juliol. Música, esports, activitats infantils, i molt més!

Podeu consultar el programa complet aquí

 

Festes de Sant Pere 2016

Juny

 

Dimarts 21

 

A les 19 h, festa de final de curs del CEIP Rosa dels Vents: openclass coordinada per Arantxa Riera. Al CEIP Rosa dels Vents. Hi col·labora: Associació Amics de la Música.

 

Dijous 23

 

A les 19 h, exhibició de l’escola de judo,a càrrec del Club de Judo Renshinkan, a la plaça de Sant Pere.

 

Divendres 24

 

A les 20.30 h, inauguració de les festes amb la sonada, des de la mar i al llarg del passeig Marítim, dels xeremiers d’Artà. Hi col·labora: Club Nàutic.

 

A les 22 h, concert de swing a càrrec de MONKYE DOOi, a partir de les 22.30 h, torrada de sardines per a tothom que en vulgui menjar, devora la platja de la Colònia. Ho organitza: Sardinaires Coloniers.

 

Dissabte 25

 

A les 19.15 h, V Cursa Popular Arran de Mar. Sortida i arribada a la plaça de Sant Pere. Es faran curses segons l’edat dels participants. Menors de 16 anys (690 m): partida a les 19.30 h. Majors de 16 anys (5 o 10 km). Inscriviu-vos a la pàgina web www.elitechip.net. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 19.30 h, lliurament dels trofeus del Torneig de Petanca. Acte seguit, homenatge a les persones sòcies octogenàries d’enguany i festa del 31è aniversari de l’Associació de Persones Majors de la Colònia, amb un sopar per als socis i sòcies assistents, al Club de Persones Majors. Ho organitza: Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 22.30 h, verbena camp a la plaça de Sant Pere, amb l’actuació de les orquestres TRANSILVANIA i BARONES.

 

Diumenge 26

 

A les 9 h, passeig cicloturístic d’Artà a la Colònia i tornada. Partida des de la plaça del Monument. Preinscripció a la tenda Bicicletes Caldentey—Alzamora o a la cafeteria L’Almudaina. Acte gratuït. En arribar, hi haurà berenar a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 19.30 h, festa infantilamb cucanyes i amb l’actuació del grup d’animació local TIPI-TIPI-TOP, a la plaça de Sant Pere.

 

A les 21.30 h,vetlada de ball de bot, a càrrec de l’agrupació Artà Balla i Canta, a la plaça de Sant Pere.

 

Dimarts 28

 

A les 20.30 h, sopar a la fresca al restaurant El Mollet, amb l’actuació dels Pirates Pirats. Preu: 20 €.

 

Dimecres 29

 

A les 19 h, ofici solemne en honor a Sant Pere. Presidirà l’eucaristia Mossèn Francesc Munar. En acabar, processó marítima de Sant Pere, amb els Xeremiers d’Artà.

 

A les 22 h, concert de la Banda de Música d’Artà, a la plaça de Sant Pere.

 

A les 24 h, focs artificials a la platja, a càrrec de Pirotècnia Jordà.

 

 

Juliol

 

Divendres 1

 

A les 18 h, marató fotogràfica. Trobareu les bases del concurs a la pàgina web de l’Ajuntament d’Artà (www.arta.cat).

 

A les 21 h, concert de la Coral Coloniera Voramar, acompanyada d’un conjunt instrumental, amb repertori variat de festa i música de tots els temps, a l’església de Sant Pere.

 

Dissabte 2

 

A les 12 h, XI Trofeu Faralló d’Albarca A2. Concentració a l’esplanada del Moll. Ho organitza: Club Nàutic.

 

A partir de les 17 h i fins a les 19 h, volada d’estels al camí de l’Estanyol.

 

A les 18 h, mercadet Estiuenc al passeig Marítim.

 

A les 20 h, inauguració de l’exposició de pintura contemporània i d’escultura de fusta, a càrrec de Toni Llaneras Manyà, al carrer de Can Metxo, 19. Romandrà oberta fins dia 9 de juliol.

 

A les 23.30 h, verbena popular a la plaça de Sant Pere, amb les actuacions de les orquestres TRAMUNTANA, LA LOCA MOTORA I ONION RABITS.

 

Diumenge 3

 

A les 18 h, Xop Parc: castells aquàtics, tobogans d’aigua, lliscadors, etc., i, per acabar, festa de l’escuma. A la plaça de la Bassa d’en Fasol. Activitat gratuïta. Es recomana que dugueu banyador.

 

A les 19 h, torneig d’escacs, a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Club Esportiu Reis i Dames de Llevant.

 

A les 22 h, concert de jazz, a càrrec d’Andreas Arnold Trio Jazz Fusió, al passeig Marítim. Ho organitza: Amics de la Música de la Colònia.

 

Dimarts 5

 

A les 20 h, festa de celebració del 10è aniversari del Restaurant Els Vivers, a la qual estan convidats tots els veïnats i veïnades de la Colònia.

 

Divendres 8

 

A les 20 h, torneig de futbet, al Poliesportiu Cap Ferrutx (partits model lliga). Inscripcions i reglament al centrejove@arta.cat, fins al 7 de juliol. Ho organitza: Centre Jove d’Artà.

 

A les 21.30 h, pa amb oli solidari, a la plaça de Sant Pere. Els beneficis aniran destinats a favor del Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís de Palma de Gandia. Amenitzaran la vetlada Toni i Salvador. Programa a part. Ho organitza: Consell Parroquial.

 

Dissabte 9

 

A les 7.30 h, Concurs de Pesca amb Volantí (programa a part).Les inscripcions s’han de fer, fins al 7 de juliol, a les oficines del Club Nàutic, per telèfon (971 589 118) o enviant un correu electrònic a oficinacncsp@gmail.com. Ho organitza: Club Nàutic.

 

De les 18 h a les 19.30 h, Sant Pere Holi Fest Infantil, al passeig Marítim. Vine de blanc i gaudeix d’aquesta festa dels colors i de l’amor en el marc incomparable de la costa de la Colònia. Edat màxima recomanada: 15 anys. Ho organitza: Associació de Joves de la Colònia.

 

A les 20 h, Sant Pere Holi Fest, al passeig Marítim. Vine de blanc i gaudeix d’aquesta festa dels colors i de l’amor en el marc incomparable de la costa de la Colònia. Edat mínima recomanada: 16 anys. Ho organitza: Associació de Joves de la Colònia.

 

A les 20.30 h, inauguració del nou Centre de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere.

 

Diumenge 10

 

A les 9 h, excursió amb piraguao caiac fins al Caló. Partida des del Moll de la Colònia de Sant Pere. Inscripcions fins dia 8 de juliol. Ho organitza: Club Nàutic.

 

A partir de les 10 h i fins a les 20 h, se celebrarà el 21è aniversari del Mulla’t a la platgeta de la Colònia de Sant Pere, on hi haurà un estand per comprar objectes o fer donatius a favor d’ABDEM (Associació Balear d’Esclerosi Múltiple).

 

A les 18 h, XIV Travessa de Natació Costa de la Colònia de Sant Pere. Inscripció i arribada a la platgeta de la Colònia. Inscripcions a les 17 h. Preu: 2 €. Ho organitza: Club Aigua Esport Artà (tel. 971 829 132). (Programa a part)

 

A les 20.15 h, concert de la coral dels Nins Cantors de Sant Francesc, a  l’església de Sant Pere.

 

 

Altres activitats

 

Del 23 al 25 de juny, exposició de manualitats, al Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere. Romandrà oberta de les 18 h a les 20 h.

 

Del 29 de juny a l’1 de juliol, de les 18 h a les 20 h, taller i exposició d’estels, a l’escoleta de la plaça de la Colònia de Sant Pere.

 

XIV Circuit de Vòlei Platja Nocturn 2 x 2, a la platgeta, de les 21 h a les 24 h (dies 6, 13, 18, 23 i 27 de juliol). Inscripcions a l’Oficina Municipal de la Colònia o, directament, a Joan Martí, fins al 23 de juny. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

Dia 11 de juliol, a partir de les 20.30 h, VIII Circuit de Vòlei Platja Infantil 3 x 3, a la platgeta. Inscripcions a l’Oficina Municipal de la Colònia o, directament, a Joan Martí, fins al 9 de juliol. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

Dia 16 de juliol, curs de caiac, de les 9 h a les 13 h. Preu: 20 € per a socis, i 30 € per a no socis. Al Club Nàutic.

 

Dia 23 de juliol, curs de surf de rem (paddle surf), de les 9 h a les 12 h. Preu: 20 € per  a socis, i 30 € per a no socis. Al Club Nàutic.

 

 

L’Ajuntament d’Artà vol agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que han fet possible aquest programa.

 

MOLT BONES FESTES A TOTHOM I MOLTS D’ANYS!