INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà


 Remodelada la zona verda de darrere el port a la Colonia de Sant Pere
 Està previst que l'espai s'ajardini mitjançant un projecte en col·laboració amb Estel de Llevant

19/05/2016


Les obres de remodelació de la zona verda situada darrere del port a la Colònia de Sant Pere han suposat la revalorització d'aquest espai, que estava degradat. L'actuació ha consistit en la construcció de marjades, que faran la funció de contenir el moviment de terres que provocaven les pluges, i el condicionament del terreny. Les obres han costat uns 16.000 euros i han estat dutes a terme per l'empresa Coexa, que acabà la tasca fa un mes, aproximadament.

L'ajuntament té previst que aquest espai s'ajardini en el marc d'un projecte social, que implicaria l'associació Estel de Llevant, entitat que treballa a nivell comarcal per a la millora de les condicions de vida i de feina per a les persones amb malalties mentals. Per aquest motiu, s'està treballant en un conveni perquè els usuaris d'Estel de Llevant siguin els que duguin a terme les tasques d'ajardinament i de manteniment.

Així mateix, l'ajardinament d'aquesta zona verda es farà seguint els criteris d'Apaema (Associació de producció agrària de Mallorca), amb la sembra de plantes autòctones i d'interés apícola, és a dir, que afavoreixin la pol·linització.