INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 L'Ajuntament d'ArtÓ abaixa la bandera de la Uniˇ Europea a mig pal en senyal de protesta contra la polÝtica de refugiats
 

17/03/2016

Comunicaciˇ

L'Ajuntament d'Artà ha col·locat avui matí la bandera europea a mig pal en senyal de protesta contra la gestió de la crisi dels refugiats que du a terme la Unió Europea. Amb aquesta acció, manifesta el seu rebuig al preacord entre la UE i Turquia que permet expulsar els refugiats que arribin a Grècia sense que puguin sol·licitar asil.

 

Aquesta acció simbòlica se suma a altres mesures de suport als refugiats dutes a terme pel consistori. Una és la posada en marxa d'un fons d'ajuda als refugiats. Precisament, avui horabaixa es durà a terme una reunió participativa per decidir el destí dels més de 5.000 euros que s'han recaptat a través d'aquest número de compte, el qual es tancarà demà divendres.

 

La trobada està convocada avui dijous al Teatre d'Artà a les 19.00.

 

A més, l a regidoria de Serveis Socials ha mantingut contactes amb les ONG Proactiva Open Arms i Metges Sense Fronteres, que donen serveis sanitaris tant a Síria com als camps de refugiats dels països veïns. Les dues entitats s'ofereixen a retornar l'ajut rebut amb la programació d'alguna activitat al municipi, com la projecció del documental Tokyma o una xerrada sobre la situació a la zona.