INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 L'ajuntament d'Artà compra aigua amb compromís social
 Signat un conveni amb 3 Glops, projecte posat en marxa per entitats per a la salut mental

17/03/2016

Comunicació

Tal com han fet ja altres ajuntaments, així com empreses privades, l'Ajuntament d'Artà va signar ahir un conveni per a l subministrament de fonts d'aigua embotellada amb 3 Glops, projecte d'emprenedoria social -posat en marxa per 3 Salut Mental, que agrupa les associacions Gira-Sol, Es Garrover i Estel de Llevant- en què les persones amb malaltia mental, familiars, treballadors o voluntaris hi participen com a copropietaris.

3 Glops és una empresa creada com a centre especial de treball que està participada en un 51% per entitats socials sense ànim de lucre i la resta pertany a persones amb discapacitat, familiars i professionals del sector.

L'empresa sorgeix a base del model de crowfunding en què persones, familiars i professionals, inverteixen en aquest projecte social i comú per convertir a 3 Glops en el referent del repartiment d'aigua a empreses i oficines referent en l'àmbit mallorquí.


La firma d'aquestconveni és una de les fites amb l'horitzó d'introduir clàusules socials i mediambientals en les contractacions de béns i serveis que serveixin per a la incorporació laboral de col·lectius vulnerables, així com a l'establiment d'un protocol de compra ètica.