INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 «Participació municipalista SUD-NORD (Experiència Senegal)», conferència sobre la democràcia participativa
 Divendres 19 de febrer, a les 19 h, al Museu Regional d'Artà

16/02/2016

Comunicació

El proper divendres 19 de febrer, a les 19 h, al Museu Regional d’Artà, tendrà lloc la conferència «Participació municipalista SUD-NORD (Experiència Senegal)», organitzada per la Fundació MUSOL. Està previst que hi intervenguin representants de diferents organismes i entitats, entre els quals hi ha l’Ajuntament d’Artà, que estarà representat per la regidora d’Afers Socials, Aina Comas.

 

Aquesta conferència, que pretén establir una reflexió sobre la democràcia local com una condició imprescindible per a un desenvolupament sostenible del municipis tant del sud com del nord, és una activitat de sensibilització que s’emmarca dins un projecte més ampli, «Enfortiment de la democràcia participativa en els municipis de Ziguinchor i Bignoa  (Senegal)», l’objectiu del qual ha estat enfortir la democràcia participativa mitjançant el desenvolupament local en aquests dos municipis.

 

Així mateix, a partir d’avui i fins al proper dimarts 23 de febrer, el Museu Regional d’Artà acollirà l’exposició fotogràfica «Senegal: una mirada, una realitat», del fotoperiodista Benito Pajares, premi Worl Press Photo 2006. A través de les imatges, els visitants es podran apropar a la realitat del Senegal i conèixer els avenços i els reptes pendents per acomplir els objectius de desenvolupament del mil·lenni i els objectius de desenvolupament sostenible establerts recentment per l’Assemblea de les Nacions Unides. Aquesta exposició es pot visitar durant l'horari d'obertura del Museu: de dimarts a dissabte, de 10 h a 13 h.

 

Exporta a PDF

Cartell de la conferència en PDF