INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 L’Ajuntament i l’IMAS posen en marxa el Programa per a familiars cuidadors
 

21/01/2016

Comunicació

Els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Artà i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) posen en marxa el Programa per a familiars cuidadors, dirigit a familiars que tenen cura d’alguna persona major.

 

Aquest programa pretén donar suport a la tasca de cuidadors i cuidadores i, també, proporcionar-los les eines i els coneixements necessaris per dur a terme aquesta tasca tan difícil, però a la vegada gratificant.

 

El contingut d’aquest programa està obert a les necessitats que plantegin les persones cuidadores, però també s’hi tractaran temes com ara la higiene personal, els canvis posturals, la mobilització dels malalts, com tenir cura d’un mateix, etc.

 

S’han programat deu sessions, una per setmana, i es faran a la Residència de Persones Majors Posada dels Olors. Hi ha possibilitat de fer-les als matí o a la tarda, segons la demanda que hi hagi.

 

Així mateix, està previst que aquest programa comenci durant la segona quinzena de febrer. Per tant, les persones interessades en participar-hi o en demanar més informació cal que es posin en contacte, com més aviat millor, amb els treballadors socials del Centre de Dia (971835187) o de la Residència (971836561).

 

Exporta a PDF

Cartell