INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 FESTES DE NADAL I REIS
 Programa de les festes de Nadal i Reis al municipi d'Artà

02/12/2015

Dinamitzador Cultural

PROGRAMA DE LES FESTES DE NADAL, CAP D’ANY I REIS

2015-2016

 

 

 

DESEMBRE

 

 

Dijous 10

 

A partir de les 18.30 h, CUINA NADALENCA, amb el mestre Jordi Cabrer.Entrant: guàtleres amb verduretes en escabetx de cítrics. Plat principal: rap Wellington amb espinacs, gambes i pesto rosso, amb guarnició de xampinyons farcits. Postres: mousse de llima llimona amb Petit Suisse casolà de maduixes, gel de licor de menta i tambor d’ametla. A l’espai gastronòmic S’Esquerrà (carrer de l’Abeurador, 1). Inscripcions: enviau un SMS o un WhatsApp al 609 309 443. Places limitades. Preu: 8 €. Bon profit i bona cuina.

 

Divendres 11

 

A les  20.30 h, CONCERT DE NADALde les corals Voramar i Aquatreveus. Voramar torna la visita que l’any passat va fer Aquatreveus a la Colònia i per compartir una estona agradable de música coral, al Santuari de Sant Salvador. Ho organitza: Escola Municipal de Música.

 

Dissabte 12     

 

A partir de les 10 h, MERCAT NADALENC. Gaudiu d’un dia diferent de compres, amb un entorn diferent, on podreu delitar-vos amb música, espectacles, tallers i molts de productes per regalar aquestes festes. Hi haurà les activitats següents:

 

10 H, XOCOLATA I ENSAÏMADA

11 H, CANÇONS POPULARS DE NADALES A CÀRREC DE LLUÍS GILI I CONRAD MOYÀ

12 H, BALL DE BOT AMB ARTÀ BALLA I CANTA

17 H, PALLASSO CANTINPLORO AMB L’ACTUACIÓ TRIPIJOCS

18 H, BATUCADA TREMOLARTÀ

19 H, ACTUACIÓ DE NA MARIA BIMBOLLES

 

 

Tot això i més, és durà a terme a l’amfiteatre de Na Batlessa.

 

A partir de les 18 h, RECOLLIDA SOLIDÀRIA DE JUGUETESa benefici d’altres nins i nines. Aprofitau perfer entrega de qualque jugueta en bon estat al patge reial perquè la faci arribar a altres infants que no en tenen tants. Hi hauràxocolata de franc i sorteig de regals, al carrer de Ciutat. Ho organitza: Artà Solidari. Hi col·laboren: Col·legi Sant Bonaventura i Farmàcia Aina Salom.

 

A les 19 h, inauguració de l’EXPOSICIÓ COL·LECTIVA de pintura d’artistes artanencs, a la sala d’exposicions de Na Batlessa. Romandrà oberta els caps de setmana, de les 19 h a les 21 h, fins dia 27 de desembre.

 

Diumenge 13

 

A les 11 h, IXCURSA SOLIDÀRIA I CAMINADA FAMILIAR DE NADAL: una volta al poble, amb partida i arribada a l’Institut Llorenç Garcias i Font. Tothom hi pot participar. Inscripcions el mateix dia a partir de les 11 h. Preu de la inscripció: 2 €. La recaptació anirà destinada als refugiats de la guerra de Síria. Animau-vos-hi i ajudau els altres amb la vostra participació. Ho organitza: Artà Solidari.

 

A les 19 h, CONCERT DE NADAL de la coral Voramar. La formació vocal coloniera oferirà concert amb repertori nadalenc a la Església de la Colònia de Sant Pere.

 

Dimecres 16

 

A les 19.30 h, CONCERT DE NADAL a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de diferents grups de Música i Moviment, Iniciació al Llenguatge i Instrument. Al Convent dels Pares Franciscans.

 

Dijous 17

 

A partir de les 18.30 h, CUINA NADALENCA, amb el mestre Jordi Cabrer.Entrant: guàtleres amb verduretes en escabetx de cítrics. Plat principal: rap Wellington amb espinacs, gambes i pesto rosso, amb guarnició de xampinyons farcits. Postres: mousse de llima llimona amb Petit Suisse casolà de maduixes, gel de licor de menta i tambor d’ametla. A l’espai gastronòmic S’Esquerrà (carrer de l’Abeurador, 1). Inscripcions: enviau un SMS o un WhatsApp al 609 309 443. Places limitades. Preu: 8 €. Bon profit i bona cuina.

 

 

A les  19.30 h, CONCERT DE NADAL a càrrec de l’alumnat de la Colònia de l’Escola Municipal de Música. A l’església de la Colònia.

 

Divendres 18

 

A les 16 h, el conjunt instrumental de l’EMMA oferirà el tradicional concert de Nadal per als usuaris del Centre de Dia i els seus familiars. Al Centre de Dia.

 

A partir de les 17.30 h, 2n Mercat Nadalenc a la plaça del Pare Rafel Ginard (placeta del Convent). Hi haurà paradetes de productes artesanals i menjar (castanyes, xocolata, torrons, picades, etc.) i estarà amenitzat amb diverses actuacions: alumnes del CC Sant Bonaventura, escoletes de ball de bot d’Artà, contacontes, Orfeó Artanenc, batucada, etc.

 

A les 18.30 h, CONCERT DE NADAL a càrrec d’Audite Silete,quartet de flautes dolces. La formació oferirà un programa de música barroca. Al Casal de la Fundació Aina Maria Lliteras de Can Cardaix.

 

A partir de les 19 h, s’encendràl’arbre de Nadal a la plaça del convent amb la representació del Cant de la Sibil·la (patrimoni de la Humanitat).

 

A partir de les 21 h, TEATRE DE BARRA, el fenomen teatral a Mallorca de les darreres temporades. Es representaran quatre peces de teatre simultànies a quatre bars d’Artà:BAR TOTAL, CAN MATEMALES, GRAN VIA i BAR DEL CLUB DE LA TERCERA EDAT. Hi haurà

quatre representacions de cada espectacle. Cada representació dura entre 10 i 20 minuts. La venta de les entrades es farà directament al Bar. Ho organitza: Teatre d’Artà.

 

Dissabte 19

 

A les 11 h, TALLER DE DECORACIÓ DE NADALamb material reciclat, al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere. A continuació, es penjaran als arbres de la plaça de Sant Pere. Ho organitza: AMIPA del CP Rosa dels Vents. Hi col·labora: Centre Cultural.

 

A les 18.30 h, TAST DE CERVESA A CEGUES. Vine a passar un capvespre de Nadal amb un tast de cervesa original: un tast a cegues, és a dir, un tast on no rebràs informació de les cerveses fins haver-les puntuat. Ho organitza: Associació Malalts de Birra. Hi col·labora: Cafeteria Pas a Nivell. Preu: 12 € (10 € socis). Reserva de places abans del dia 16 de desembre a malaltsbirra@gmail.com  o al Facebook Associació Malalts de Birra.

 

Dimarts 22

 

A les 20.30 h, l’ORFEÓ ARTANENC CANTA AL NADAL juntament amb la Coral de Son Servera, al Convent dels Pares Franciscans.

                                                                             

Dijous 24

 

A les 17.30 h, CONCERT FAMILIAR, a càrrec de l’Orfeó Artanenc, a la Residència de Persones Majors.

 

A les 18 h, “TARDE BUENA”, festa i diversió per encarar la nit més important de l’any, al Pub Pas a Nivell.

 

A les 18 h, MATINES a l’Església de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 20 h, MATINES a la Parròquia de la Transfiguració del Senyor.

 

A les 20.30 h, MATINES al Convent dels Pares Franciscans.

 

A les 24 h, FESTA DE LA NIT DE NADAL,una festa en família sense haver de sortir del poble,a la carpa municipal de la plaça del Conqueridor. (L’Ajuntament recorda que està prohibit vendre productes alcohòlics a menors d’edat.)

 

Divendres 25 - DIA DE NADAL

 

A les 18.30 h, escenificació del tradicional BETLEM VIVENT, dins el recinte emmurallat de Sant Salvador, a càrrec de l’agrupació Artà Balla i Canta.

 

A les 20 h, TARZAN EL MUSICAL, un musical familiar on la història destil·la un subtil sentit de l’humor i que, a la vegada, proclama un missatge contundent sobre la preservació de les selves verges d’Àfrica i l’amor als animals. Un conte amb un final feliç, una oda a la naturalesa. Una obra per gaudir, riure i pensar. Direcció: Rafel Brunet. Música original: Jaume Carreras. Preu: 12 € - Preu reduït: 9 € (jubilats i menors de 12 anys). Venda d’entrades a la taquilla del Teatre a partir del 16 de desembre, de 19 h a 21 h, i al telèfon 971 829 700. Ho organitza: Teatre d’Artà.

 

Diumenge 27

 

A les 11 h, esperarem l’arribada del carter reial amb l’actuació del grup infantil TIPI-TIPI-TOP, a l’amfiteatre de Na Batlessa. A continuació, ARRIBADA DEL CARTER DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines d’Artà, a la plaça del Conqueridor.

 

A les 16 h, esperarem l’arribada del carter reial amb l’actuació del grup infantil TIPI-TIPI-TOP,a la plaça de la Colònia de Sant Pere. A continuació, ARRIBADA DEL CARTER DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT per recollir totes les cartes dels nins i nines de la Colònia de Sant Pere. En acabar, es lliuraran els premis del concurs de dibuix.

 

Si no hi podeu anar, enviau la vostra carta per correu electrònic a l’adreça següent: carterreial@arta.cat

 

A les 18 h, representació de l’obra de teatre EN PATUFET, a càrrec d’Es Bruix Teatre.“Patim, patam, patum, homes i dones del carrer, patim, patam, patum, no trepitgeu en Patufet”. Direcció: Toni Bonet.Al Centre Cultural de la Colònia de Sant Pere.

 

Dilluns 28

 

A les 10 h, TORNEIG DE FUTBET JUVENIL (de 12 a 17 anys), al Poliesportiu Na Caragol. Inscripcions al Centre Jove d’Artà. Preu: 3 € per equip.

 

Dimarts 29

 

A les 20.30 h, FESTA DE L’ESTANDARDal Cafè del Teatre d’Artà, amb la  benvinguda dels Xeremiers d’Artà i una breu actuació de l’Orfeó Artanenc. A més, hi haurà xocolata amb ensaïmada i lectura del manifest. Es farà el lliurament del calendari de 2016 de l’Obra Cultural Balear. A partir de les 21.15 h, concert de Tres (acústic),música d’autor amb versions de sempre en català. Hi estau tots convidats. Ho organitza: OCB Artà.

 

Dimecres 30
 

Xerrada “La importància del joc lliure” i taller de joc lliure amb materials naturals, al 1r pis del Teatre d’Artà. Aportació econòmica voluntària. Informació i inscripcions al 622 540 770. Ho organitza: Associació Gotetes de Gea. Dia 3 de gener (horaris a convenir amb les persones assistents) es realitzarà un taller.

 

Dijous 31

 

A les 16.30 h, IV CURSA NIT DE CAP D’ANY CAFETERIA ALMUDAINA. El recorregut serà el següent: Almudaina — volta de ses Corballes — Almudaina. Distància: 4,700 metres. No hi haurà cronometratge, ni classificació oficial, ni trofeus, i es pot fer corrent, caminant o amb bastons. Donatiu: 2 €. Inscripcions: el mateix dia de la prova. Hi haurà aigua i cava en arribar a la meta, i un sorteig en acabar la prova. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 00.30 h, FESTA DE CAP D’ANY,COMENÇA L’ANY AL NOSTRE POBLE,a la carpa municipal de la plaça del Conqueridor. No s’hi vendran begudes alcohòliques fins a la 1.30 h, perquè el més joves puguin gaudir de la seva festa juvenil. Veniu a la primera festa de l’any, amb la millor música comercial.(L’Ajuntament recorda que està prohibit vendre productes alcohòlics a menors d’edat.)

 
GENER

 

Dissabte 2

 

A les 16 h, torneig 3 x 3 de bàsquet, al Poliesportiu Na Caragol. Inscripcions al 696 794 949.

 

A les 20 h, VII GALA DE L’ESPORT: lliurament dels trofeus als mèrits esportius i als millors esportistes artanencs que hagin destacat al llarg de la temporada 2014-2015. Al Teatre d’Artà.

 

Diumenge 3

 

A partir de les 10 h, torneig de FUTBOL BIMBOLLES, on l’únic que s’ha de fer es passar-s’ho d’allò més bé. Vine amb la família (pares, fills, cosins, etc.), fica’t dins la bombolla i intenta (si pots) jugar a futbol. El més divertit serà caure. Els equips han de ser de 5 persones. Inscripcions al Centre Jove o al 609 309 443. Al Poliesportiu Na Caragol.

 

A les 18 h, cinema infantil a l’escoleta de la plaça de la Colònia de Sant Pere.

 

Dimarts 5

 

A les 18.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT al moll de la Colònia de Sant Pere. Acte de benvinguda de les autoritats i dels nins i nines de la Colònia. A continuació, acompanyament dels Reis a l’Església i després al Centre Cultural.

 

A les 19.30 h, arribada de SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT a Artà. Els acompanyarem des del principi del carrer de Ciutat fins a la plaça de l’Ajuntament. A continuació, recepció oficial de les autoritats i dels nins i nines d’Artà, i repartiment dels regals.

 

 

Transport

Els dies de la Nit de Nadal (24 de desembre) i de la Nit de Cap d’Any (31 de desembre) hi haurà un autobús que anirà de la Colònia de Sant Pere a Artà. Places limitades (15 persones mínim). Preu: 4 €. Inscripcions al 609 309 443, que es tancaran tres dies abans de cada acte.

 

 

MOLTS D’ANYS I BONES FESTES A TOTHOM