INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Fons d'ajuda als refugiats
 Es poden fer donacions econòmiques al número de comte obert a BMN (Sa Nostra) ES95 0487 2022 9120 0001 1773

22/10/2015

Regidoria de Serveis Socials

El passat 14 de setembre es va dur a terme la reunió convocada per l’Ajuntament d’Artà amb l’objectiu d’organitzar les actuacions d’ajuda arran de la crisi humanitària que pateix la població que fuig de la guerra a Síria.

 

Una de les propostes que sorgiren d’aquesta reunió, a la qual assistiren representants de les entitats ciutadanes, de tots els partits polítics i persones particulars interessades, va ser obrir un compte corrent per poder fer donacions econòmiques, ja que l'objectiu principal immediat és recaptar fons d'ajuda als refugiats. Per la seva banda, l’Ajuntament  s'ha compromès a realitzar un ingrés de 1.000 euros.

 

A les properes trobades que es duguin a terme, s'estudiarà i es decidirà, entre tots, a quina organització s'han de donar els doblers recaptats per tal que les ajudes arribin i es gestionin de la millor manera. 

 

Solidaritat amb els refugiats

 

Arran de la necessitat de coordinar totes les accions sorgides a l’illa, el Consell de Mallorca, juntament amb la col·laboració dels ajuntaments de l’illa, entre els quals hi ha el d’Artà, ha posat en marxa la iniciativa “Solidaritat amb els refugiats”. Aquesta iniciativa es basa en fer de pont entre la població solidària i les famílies que fugen de la guerra i demanen refugi a Mallorca. A la pàgina web del Consell de Mallorca http://www.imasmallorca.net/solidaritatrefugiats hi ha tota la informació sobre els distints tipus d’ajuda que es poden oferir.