INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 L’Ajuntament activa la pàgina de Facebook municipal
 

22/10/2015

Comunicació

A partir d’avui, l’Ajuntament d’Artà compta amb aquest nou canal de comunicació i contacte amb la ciutadania. Es tracta d’ampliar els canals de comunicació per apropar la ciutadania a l’activitat municipal aprofitant les possibilitats que ofereix aquesta xarxa social.

 

Amb aquesta iniciativa, la corporació vol acostar l’administració a la ciutadania, oferir-li informació sobre l’actualitat municipal i establir una eina que li permeti conèixer el parer de la gent. Val a dir que aquesta pàgina serà un canal d’informació i comunicació, motiu pel qual l’Ajuntament convida tothom que vulgui fer arribar queixes, incidències i suggeriments, a usar els canals establerts per a aquestes qüestions i poder donar la resposta més adequada a cada cas: a través de l’apartat “Incidències” de la web municipal, de manera presencial a les oficines d’atenció a la ciutadania, i al telèfon 971829595.

 

Atès el caràcter corporatiu d’aquesta pàgina, l’Ajuntament recorda la importància d’usar correctament aquesta xarxa i de fer comentaris, consultes i aportacions respectuosos.

 

Així mateix, l’Ajuntament deixa la porta oberta a estudiar la possibilitat d’ampliar, en un futur, els canals de comunicació amb la implantació d’altres sistemes d’informació i comunicació.