INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 FONS D'AJUDA ALS REFUGIATS.
 L'Ajuntament obri un compte per a que les persones interessades puguin fer donacions.

23/09/2015

Regidoria Serveis Socials

Davant la necessitat d'actuar en relació a la crisi dels refugiats, l'Ajuntament va convocar als representants de les entitats ciutadanes, als representants de tots els partits polítics i a les persones particulars interessades, a una reunió per tal d'organitzar actuacions a favor dels refugiats. Dia 14 de setembre es reuniren unes 25 persones a la sala d'actes del Teatre i parlaren de com es podia fer front a aquesta greu problemàtica a nivell de poble.

Entre altres propostes que anirem informant, es va decidir que l'Ajuntament obriria un compte on les persones interessades poguessin realitzar donacions econòmiques, ja que l'objectiu principal ara mateix és la recaptació de fons per l'ajuda dels refugiats. L'Ajuntament, per la seva part, s'ha compromès a realitzar un ingrés de 1000 euros.

A les següents trobades que es duguin a terme s'estudiarà i es decidirà, entre tots, a quina organització s'han de cedir els doblers recaptats per tal que les ajudes arribin i es gestionin de la millor manera. 

Si voleu fer una donació econòmica us podeu adreçar al Banc Mare Nostrum (BMN) (antic Sa Nostra) al: ES95 0487 2022 9120 0001 1773

 

Aprofitam també per explicar-vos que s'han fet dues activitats de sensibilització a Artà i a la Colònia de Sant Pere i que han consistit en teixir una manta de manera conjunta per col·laborar amb el moviment  La manta de la Vida. Aquest moviment sorgeix arrel de diferents col·lectius de teixidors i teixidores de l'Estat que realitzen mantes per la campanya d'enviament d'ajuda humanitària a Síria promoguda per la Asociación de Apoyo al Pueblo Sírio (AAPS), qui envia regularment menjar, mantes i medecines directament a Síria, facilitant ajuda humanitària en el lloc del conflicte.

Aquestes dues activitats han tengut molt bona acollida i es tornarà a fer una segona trobada el proper dilluns dia 5 d'octubre de 17 h a 19 h a la plaça del Conqueridor a Artà. L’Ajuntament posarà a disposició dels participants llana, i també agulles per les persones que no puguin dur les seves.

No cal dir que tothom hi està convidat!