INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

Fotografia extreta del Facebook de Mallorca Terra d'Acollida
Fotografia extreta del Facebook de Mallorca Terra d'Acollida
 Arran de Mallorca Terra d’Acollida
 La reunió informativa serà dilluns 14 de setembre, a les 19.30 h, al Teatre d’Artà

09/09/2015

Comunicació

El passat divendres 4 de setembre un bon grapat de persones, representants de municipis i entitats socials d’arreu de Mallorca, es reuniren al Casal Joan Alcover de Palma preocupats i sensibilitzats per la greu situació dels refugiats que tracten d’arribar a Europa fugint de l’horror.

 

L’objectiu de la reunió fou ben clar des del primer moment: organitzar una resposta solidària, contundent i organitzada davant una de les pitjors crisis humanitàries dels darrers anys, una crisi que, per altra banda, es veu agreujada per la resposta insuficient de la comunitat internacional.

 

La plataforma que va néixer d’aquesta iniciativa, i de la qual l’Ajuntament d’Artà és membre, va rebre el nom de Mallorca Terra d’Acollida i ja està present a les xarxes socials.

 

Davant d’aquesta situació que preocupa tants de ciutadans i ciutadanes, l’Ajuntament d’Artà convoca una primera reunió oberta a tothom, que tendrà lloc el proper dilluns 14 de setembre, a les 19.30 h, al Teatre d’Artà.

 

L’objectiu d’aquesta reunió és, d’una banda, compartir les iniciatives que van sorgint i arriben a l’Ajuntament i, d’una altra banda, definir, de manera participativa i en coordinació amb altres entitats i organismes supramunicipals, la resposta solidària que volen encapçalar els artanencs i les artanenques.

 

Exporta a PDF