INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 L’Ajuntament té la intenció de recuperar el caràcter tradicional de la Fira d’Artà
 

27/08/2015

Comunicació

Gràcies a la col·laboració i l’interès de diferents ramaders, agricultors i associacions del municipi, el consistori ha decidit apostar per reactivar la fira agrícola i ramadera que es du a terme cada any el segon diumenge de setembre, adaptant-la als nous temps i amb l’objectiu de donar a conèixer quina és la tasca que avui dia es desenvolupa a fora vila i la seva relació amb el medi ambient.

 

Així, l’eix principal de la fira d’enguany seran totes aquelles activitats relacionades amb fora vila i el medi ambient i, per això, es reforçarà la mostra d’animals, que s’ubicarà a la plaça del Conqueridor i voltants, on s’organitzaran diferents tallers i demostracions, i es treballarà en una bona ambientació.          

 

Des dels seus orígens, la Fira d’Artà ha estat una fira agrícola i ramadera. Amb el pas dels anys, però, el sentit inicial de la Fira s’ha perdut i s’ha transformat adaptant-se a la nova realitat i els nous interessos de la gent.

 

Després d’uns anys sense una temàtica concreta, l’Ajuntament ha fet diverses reunions amb agents i sectors implicats per saber si s’havien de fer canvis en l’organització d’aquest esdeveniment o si s’havia de reinventar i mantenir el seu caràcter tradicional. El resultat d’aquestes reunions ha estat, entre d’altres conclusions, que s’havia d’apostar per recuperar la fira agrícola i ramadera.

 

Sol·licituds de llocs a la Fira i al fironet nocturn

 

Les empreses i les associacions interessades en assistir i tenir un lloc a la Fira, tant  per a dissabte vespre (fironet nocturn de dia 12) com per a diumenge 13 al matí, han de presentar la sol·licitud corresponent a l’OAC de Can Solivelles (971 82 95 95).

 

El termini per sol·licitar un lloc a la Fira de diumenge 13 de setembre acaba dia 4 de setembre a les 14 h; i el termini per demanar-ne un al fironet de dia 12 finalitza l’11 de setembre a les 14 h.

 

Tot i que la distribució està pendent d’acabar de definir l’itinerari definitiu de la Fira, els llocs de la Fira de diumenge 13 s’adjudicaran a partir de dia 8 de setembre i els del fironet nocturn s’assignaran el mateix dia 12 a partir de les 17 h.

 

Exporta a PDF