INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ


Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ
 La Direcciˇ General del Cadastre inclou ArtÓ dins un procediment de regularitzaciˇ cadastral
 

21/07/2015

Comunicaciˇ

Al BOE del passat 25 de juny va sortir publicada la Resolució de 22 de juny mitjançant la qual s’inclou Artà, juntament amb altres municipis d’arreu de tot l’Estat, en el proper procediment de regularització cadastral que ha de dur a terme la Direcció General del Cadastre. Aquest procés s’iniciarà a partir del 27 de juliol de 2015 i està previst que s’allargui fins al 30 de juliol de 2016.

 

L’objectiu d’aquest procediment és incorporar al Cadastre tots els béns immobles omesos o que estan inscrit de manera incorrecta o incompleta en el Cadastre per incompliment de l’obligació de declarar, de manera que la tributació d’aquests immobles sigui la que els correspon d’acord amb la realitat.

 

Amb aquest procés, els padrons cadastrals recolliran els immobles regularitzats amb el seu valor corresponent, la qual cosa permetrà que l’Ajuntament gestioni l’IBI i liquidi les quotes corresponents als endarreriments per exercicis no prescrits.

 

Cal remarcar que aquesta regularització cadastral no implica una nova revisió dels valors cadastrals i, per tant, els immobles regularitzats es valoraran amb la ponència vigent. A més, aquest procediment no afectarà els immobles que tributen correctament.

 

Finalment, s’ha de dir que la Direcció General del Cadastre és l’encarregada de dur a terme aquesta regularització i de fer-se càrrec dels costos i de les actuacions vinculades a aquest procediment, que només implicarà un cost a les persones a qui es presti el servei, en forma de pagament a l’Estat de la taxa de regularització cadastral, que s’apujarà a 60 euros per immoble regularitzat.

 

Per a més informació, telefonau a l’Ajuntament d’Artà (971 82 95 95).

 

Resolució de 22 de juny (BOE)

Exporta a PDF