INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 ENCALENTINT FESTES D'ARTÀ
 Música - poésia - teatre - paella popular - esports

20/07/2015

Dinamitzador Cultural

Encalentint festes

 

Divendres 24 de juliol

 

A les 20 h, PoésArt menuts. Acostam la poesia als infants de 3 a 99 anys, amb els versos d’Antoni Caldentey i el músic Lluís Gili. A les escales de la Biblioteca Na Batlessa (c/ de Ciutat, 1).

 

A les 20 h, II Vetlada de Tapes, al carrer de Cristòfol Ferrer. Ho organitzen: Restaurant Ca’n Jaume i Restaurant Ses Tres Forquetes. (Programa a part)

 

A les 21 h, representació de l’obra de teatre Aquestes mares nostres, a càrrec del Grup de Mares d’Alumnes del Col·legi Sant Bonaventura. Direcció: Toni Bonet. Al Teatre d’Artà.

 

A les 23 h, festa del capell, al Bar Talayot.

 

Dissabte 25 de juliol

 

A les 11 h,inauguració del festival PoésArt,a la Fundació Aina Maria Lliteres de Can Cardaix, a càrrec de Laura Borràs (directora de la Institució de les Lletres Catalanes) i Maria Antònia Massanet, organitzadora del festival, i lectura de poemes de Joan Mesquida, a càrrec del poeta Miquel Mestre.

 

De les 11.30 h a les 13.30 h, poesia a comerços i galeries. Ruta de mini-recitals dels poetes participants per diversos negocis i galeries del centre d’Artà, amb l’acompanyament musical dels Xeremiers d’Artà. Sortida des de la Fundació Aina Maria Lliteres de Can Cardaix. (Programa a part)

 

De les 18 h a les 21.15 h,Vermut Poètic.Ruta poètica de microrecitals dels poetes participants per diversos bars i restaurants, amb l’acompanyament musical de la batucada TremolArtà per animar el recorregut, amb un aperitiu poètic abans del recital i un sopar de cloenda. (Programa a part)

 

A les 20 h, exhibició de natació sincronitzada, a càrrec de Sincro Inca i Club Aigua Esport Artà, a la Piscina Municipal. Ho organitza: Club Aigua Esport Artà.

 

A les 21 h,La  llegenda  de  Nuredduna(espectacle gestual), sopar teatre a ses Païses.Les entrades s’han de reservar al telèfon 971 836 981, de dilluns a dissabte, de 10.30 h a 13.30 h. Preu únic: 8 euros. També s’ofereix la possibilitat d’incloure el sopar abans de l’espectacle, amb un preu de 7 euros més per persona. Aquest espectacle es durà a terme cada dissabte fins al segon dissabte de setembre. Ho organitza: Fila Zero Teatre.                                 

 

A les 21 h, paella popular gegant. Preu: 10 euros (amb beguda i postres). Venda de tiquets a l’Ajuntament, Xerinola i Toldos Artà. A la plaça del Pes. Ho organitzen: Club d’Amics de la Segona Edat d’Artà.

           

De les 22 h a les 24 h,  Tremponada poètica i concert de Cap de Turc, grup de música que uneix el cançoner tradicional mallorquí amb ritmes de rabiosa actualitat. Recital i sopar de cloenda del festival PoésArt, a l’esplanada del santuari de Sant Salvador. Preu: 12 €. Inclou recital, concert i sopar. Reserves al restaurant Sant Salvador: 971 836 136.

 

Més informació sobre el PoésArt:

www.festivalpoesart.wordpress.com

Facebook: PoésArt

Twitter: @PoesArt  

 

A les 23 h, Electronic Fest, al Bar Talayot.

 

Diumenge 26 de juliol

 

De les 12 h a les 14 h, jornada de portes obertes a ses Païsses, visita guiada al jaciment per conèixer la darrera campanya d’excavacions i activitats complementàries per als més petits (taller de fang i taller de fones).

 

A les 17 h, XIX Vòlei Plaça 4 x 4, al Poliesportiu Na Caragol. Inscripcions fins divendres 24 de juliol, al Facebook del Club Vòlei Artà o al vòlei platja de la Colònia. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

A les 21 h, concert d’Aquatreveus. Hi podreu escoltartemes clàssics i moderns a cappella o  amb acompanyament. Al claustre del Convent de Sant Antoni de Pàdua. Ho organitza: Aquatreveus.

 

Dilluns 27 de juliol

 

Jornada de portes obertes a Càritas. A les 18.30 h, obertura i presentació del nou centre de distribució d’aliments, la botiga solidària. Hi haurà mostra i venda de Kolute (roba amb teles de Senegal).

 

Dimarts 28 de juliol

 

A les 21 h, el Club de la Tercera Edat presenta l’obra de teatre Despulla’t, amb Maria Mestre, Catalina Ferrer, Isabel Vázquez i Bernat Mayol. Direcció: Maria del Carme Piris. Al Teatre d’Artà.

 

Dimecres 29 de juliol

 

A les 20 h , exhibició de gimnàstica artística, a càrrec del Club Gimnastico Alcúdia i amb la gimnasta artanenca Neus Del Campo, a l’amfiteatre de Na Batlessa.

 

A les 21 h, el Club de la Tercera Edat presenta l’obra de teatre Despulla’t, amb Maria Mestre, Catalina Ferrer, Isabel Vázquez i Bernat Mayol. Direcció: Maria del Carme Piris. Al Teatre d’Artà.

 

A les 21.30 h, Maridatge de Música, Vi i Poesia, en el marc del XXVII Festival de Música Clàssica d’Artà Antoni Lliteres, a càrrec de Miquel Mestre (rapsode), Josep Francesc Palou (flauta) i Andreu Riera (piano). Activitat on les paraules, la música i el vi són els grans protagonistes. Al claustre del Convent de Sant Antoni de Pàdua. Preu: 20 €. Places limitades. Ho patrocina: Licors Moyà.