INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Inaugurat el nou espai expositiu i de tallers a l’Estació
 Des d’avui, el centre d’artesania ubicat a l’antiga estació de tren d’Artà disposa d’un nou espai dedicat a exposicions i a la realització de tallers artesanals

17/07/2015

Promoció Econòmica

El centre de l’Estació creix i ho fa de la mà de diferents artesans que han apostat per aquest nou espai de promoció i difusió del producte local, marca D’Artà. Des d’avui el primer pis de l’edifici acull obres d’autors com l’escultor Pere Ferrer Pujol (1934-2001), conegut pels personatges de “ses rondaies” mallorquines i per les seves peces més costumistes –pagesos i pageses-, i també d’altres com l’escultora Maria Genovard, que presenta originals peces fetes amb ferro. L’escultura comparteix espai amb la pintura i la fotografia –de mans del jove Jaume Cabrer-, així com amb mobles restaurats per mans expertes i també per treballadors de l’entitat social Dignitat i Feina dels pares franciscans d’Artà.

L’espai expositiu permetrà conèixer de primera mà la feina d’aquests artesans locals però, a més a més, qui ho vulgui tendrà l’opció de participar en diferents tallers per aprendre les tècniques pròpies de cada ofici. En aquests moments, al primer pis de l’Estació ja està tot a punt per poder realitzar cursos de joieria, de creacions tèxtils i treballs en cuir, entre d’altres.

El centre d’artesania de l’Estació va obrir les portes el passat 27 de desembre de 2014 a l’antiga estació de tren d’Artà, com a part d’un projecte de promoció i difusió del producte fet a Artà, amb una marca pròpia, “D’Artà”, impulsat per l’Ajuntament.