INICI
  Transparčncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciķ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telčfons i adreces
  Organitzaciķ
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artā










Enllaį a incidčncies

Enllaį a pla d'acciķ



Enllaį a entitats ciutadanes
Enllaį a entitats esportives

Enllaį a biblioteca

Enllaį al Teatre d'Artā
Enllaį a la Rādio Municipal d'Artā

















 L’Ajuntament obrirā un nou espai dedicat a exposicions i tallers a l’Estaciķ del Tren
 La inauguraciķ tendrā lloc divendres 17 de juliol, a les 10 h, a l’Estaciķ

14/07/2015

Comunicaciķ

El Centre d’Artesania de l’Estació creix i ho fa amb un nou espai que acollirà exposicions i diferents tallers artesanals. L’Ajuntament ha habilitat el primer pis d’aquest edifici emblemàtic per oferir als visitants exposicions de pintura, escultura, fotografia, obres fetes amb ferro i mobles reciclats.

 

Els visitants podran gaudir de peces de bronze del famós escultor artanenc Pere Ferrer Pujol (1934-2001), conegut pels seus personatges de les rondalles mallorquines i per les seves peces més costumistes, les pageses. Els amants dels mobles antics podran veure com aquests cobren vida gràcies a la feina de restauració dels treballadors de l’entitat social Dignitat i Feina. Aquest espai expositiu permetrà conèixer de primera mà la feina d’artesans locals del ferro, del cuir i de la fusta i, a més, qui hi estigui interessat tendrà l’opció de participar en diferents activitats que s’organitzaran per aprendre les tècniques pròpies de cada ofici, com a ara tallers de joies, cuir, màscares o tèxtil, entre d’altres. 

 

L’acte d’inauguració d’aquest nou espai serà divendres, a les 10 h, a l’antiga Estació del Tren (avinguda de Costa i Llobera, 7, Artà) i hi haurà, entre d’altres activitats, una exhibició de vol d’aus rapinyaires.

 

Exporta a PDF