INICI
  TransparŔncia
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participaciˇ ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  TelŔfons i adreces
  Organitzaciˇ
  Grups polÝtics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'ArtÓ

Enllaš a incidŔncies

Enllaš a pla d'acciˇEnllaš a entitats ciutadanes
Enllaš a entitats esportives

Enllaš a biblioteca

Enllaš al Teatre d'ArtÓ
Enllaš a la RÓdio Municipal d'ArtÓ

 El Consorci d'AigŘes d'ArtÓ perfora dos nous pous a s'Hort des Bril i a Sa Clota
 \N

04/11/2002

batliaGrÓcies al conveni de colĚlaboraciˇ que signaren el Govern de les Illes Balears, l'Ibaen, l'Ajuntament d'ArtÓ i el Consorci d'AigŘes d'ArtÓ s'han realitzat, aquesta setmana passada, dos sondeigs i les dues perforacions posteriors, a s'Hort des Bril i a Sa Clota, per tal de captar nous pous que es puguin connectar a la xarxa mitjanšant el dip˛sit regulador d'aigua que es construÝ a la part alta del poble.

Encara que no es coneix amb seguretat quin cabdal podran aquests tenir aquests pous (s'ha de fer una prova especÝfica que dura 72 dues), sembla que seran suficients per passar a proveir aigua potable a la xarxa municipal. AixÝ ho han confirmat els responsables de Pous Bennassar, de Sa Pobla, empresa adjudicatÓria d'aquestes perforacions per un preu 18.048,32 Ç.

D'aquest conveni signat per les institucions esmentades es desprŔn tambÚ que s'han d'estudiar les possibilitats que ofereixen alguns pous que s'exploten actualment i tambÚ la possibilitat de noves captacions per al subministrament d'aigua a la Col˛nia de Sant Pere.