INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 L’Ajuntament farà una enquesta per triar un dia festiu de 2016
 

08/07/2015

Comunicació

Cada any els plens dels ajuntaments han de triar dues festes locals per als seus nuclis de població per poder completar el calendari laboral. Normalment, l’Ajuntament tria Sant Antoni (17 de gener) i Sant Salvador (6 d’agost) com a festes locals per al nucli d’Artà. Però com que Sant Antoni de 2016 cau en diumenge, l’Ajuntament vol conèixer el parer de la gent per triar el festiu que ha de substituir dia 17 de gener i fa tres propostes: dilluns 18 de gener de 2016 (l’endemà de Sant Antoni), dilluns 29 de febrer de 2016 (pont del Dia de les Illes Balears) i dilluns 31 d’octubre de 2016 (pont de Tots Sants).

 

Aquesta enquesta estarà activa del 9 al 27 de juliol (ambdós dies inclosos) i es podrà votar a través de la web municipal (arta.cat).

 

Les persones que vulguin votar han d’estar empadronades al municipi i han de ser majors de 16 anys. Només es podrà votar una vegada i, per fer-ho, s’hauran d’introduir una sèrie de dades per poder validar la identitat de qui vota.

 

A més, les persones que no tenguin accés a Internet i vulguin votar ho podran fer a l’OAC de Can Solivelles i a les biblioteques d’Artà i de la Colònia de Sant Pere.

 

Exporta a PDF

Enllaç directe a l'enquesta