INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 FESTES DE SANT PERE
 Programa de festes de la Colònia de Sant Pere

17/06/2015

Dinamitzador Cultural

 

Festes de Sant Pere 2015

 

Juny

 

Dimecres 24

 

A les 19 h, concert de final de curs,a càrrec de l’alumnat del Taller de veu, a l’església de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Associació Amics de la Música. Hi col·labora: Centre Cultural.

 

Dijous 25

 

A les 19 h, exhibició de l’escola de judo,a càrrec del Club de Judo Renshinkan, a la plaça de Sant Pere.

 

Divendres 26

 

A les 20.30 h, inauguració de les festes amb la sonada, des de la mar i al llarg del passeig Marítim, dels xeremiers d’Artà. Hi col·labora: Club Nàutic.

 

A les 22 h, concert a càrrec d’Havaneres Gent des Pla (Vilafranca de Bonany) i, a partir de les 22.30 h, torrada de sardines per a tothom que en vulgui menjar, devora la platja de la Colònia. Ho organitza: Sardinaires Coloniers.

 

Dissabte 27

 

A les 11 h, X Trofeu Faralló d’Albarca A2. Concentració a l’esplanada del Moll. Ho organitza: Club Nàutic.

 

A les 18.30 h, mercadet artesanal al passeig Marítim.

 

A les 19.30 h, IV Cursa Popular Arran de Mar. Sortida i arribada a la plaça de Sant Pere. Es faran curses segons l’edat dels participants. Menors de 16 anys (690 m): partida a les 19.30 h. Majors de 16 anys (5 o 10 km). Inscriviu-vos a la pàgina web www.elitechip.net. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 23.30 h, verbena populara la plaça de Sant Pere, amb les actuacions de les orquestres BROOKLING, ISLANDERS i SES BUBOTES.

 

Diumenge 28

 

A les 19 h, festa infantilamb cucanyes i amb l’actuació del grup d’animació local TIPI-TIPI-TOP, a la plaça de Sant Pere.

 

A les 21.30 h, vetlada de ball de bot, a càrrec de l’agrupació Esclafits i Castanyetes, a la plaça de Sant Pere.

 

Dilluns 29

 

A les 19.30 h, ofici solemne en honor a Sant Pere. Presidirà l’eucaristia Mn. Antoni Amorós. En acabar, processó marítima de Sant Pere, amb els xeremiers d’Artà.

 

A les 22 h, concert de la Banda de Música d’Artà, a la plaça de Sant Pere.

 

A les 24 h, focs artificials a la platja, a càrrec de la pirotècnia Europlá.

 

Juliol

 

Divendres 3

 

A les 18.30 h, Paf, el drac màgic, conte amb música a càrrec de la Fundació Kairós, a la Biblioteca de la Colònia de Sant Pere. (Per a infants de 3 a 9 anys)

 

A les 20 h, festa HOLI. Vine de blanc i gaudeix d’aquesta festa dels colors i de l’amor en el marc incomparable de la costa de la Colònia. Al passeig Marítim. Ho organitza: Associació de Joves de la Colònia.

 

Dissabte 4

 

A les 8.30 h, Concurs de Pesca amb Volantí. Ho organitza: Club Nàutic. (Programa a part)

 

A partir de les 17 h i fins a les 19 h, volada d’estels al camp de les Torres, al camí de Caloscamps.

 

A les 20 h, lliurament dels trofeus del Torneig de Petanca. Acte seguit,homenatge a les persones sòcies octogenàries d’enguanyi festa del 30è aniversari de l’Associació de Persones Majors de la Colònia, amb un sopar per als socis i sòcies assistents, al Club de Persones Majors. Ho organitza: Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 20.30 h, torneig de futbet, al Poliesportiu Cap Ferrutx. Els equips han de ser, com a mínim, de 5 jugadors. Inscripcions al mateix Poliesportiu. Ho organitza: Joves de la Colònia de Sant Pere.

 

A les 22.30 h, verbena camp a la plaça de Sant Pere, amb l’actuació de les orquestres LOS GITANOS i XIRIMINGET BAND.

 

Diumenge 5

 

A les 9 h, passeig cicloturístic d’Artà a la Colònia i tornada. Partida des de la plaça del Monument. Preinscripció a la tenda Bicicletes Caldentey—Alzamora o a la cafeteria L’Almudaina. Acte gratuït. En arribar, hi haurà berenar a la plaça de Sant Pere. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 9 h, excursió amb piragua o caiac fins al Caló. Partida des del Moll de la Colònia de Sant Pere. Ho organitza: Club Nàutic.

 

A les 18 h, pista d’aventures: rocòdrom, tirolina, pont tibetà, tir amb arc, jocs d’habilitat amb corda i arnesos, escalada per escala de corda, ràpel, etc. A la plaça de Sant Pere. (A partir de 8 anys)

 

A les 18.30 h, XIIITravessa de Natació Costa de la Colònia de Sant Pere. Inscripció i arribada a la platgeta de la Colònia. Inscripcions a les 17 h. Preu: 2 €. Ho organitza: Club Aigua Esport Artà (Tel. 971 829 132). (Programa a part)

 

A les 20 h, presentació del llibrede poemes Les remors exhaustes,  de Joan Mesquida i Muntaner. Hi intervindran Jaume Morey i Antoni Vidal Ferrando. Al Centre Cultural.

 

A les 21.30 h, representació de la comèdia Bon Appétit. Matrimonis en perill? Hormones en efervescència? Perillarà la integritat física de qualcú? Per aclarir-ho, caldrà esperar el desenllaç d’aquest frenètic, hilarant i trepidant vodevil. A càrrec de Mai Som Tots Teatre. A la plaça de Sant Pere.  

 

Divendres 10

 

A les 21.30 h, pa amb oli solidari, a la plaça de Sant Pere. Els beneficis aniran destinats a favor dels damnificats del Nepal. Ho organitza: Consell Parroquial.

 

Dissabte 11

 

A les 21 h, concert de la Coral Voramar, amb repertori de sarsueles, a l’església de Sant Pere.

 

Diumenge 12

 

A partir de les 10 h i fins a les 20 h, se celebrarà el 20è aniversari del Mulla’t a la platgeta de la Colònia de Sant Pere (seu central de 2015), on hi haurà un estand per comprar objectes o fer donatius a favor d’ABDEM (Associació Balear d’Esclerosi Múltiple).

 

A les 18 h, Xop Parc: castells aquàtics, tobogans d’aigua, lliscadors, etc., i, per acabar, festa de l’escuma. A la plaça de la Bassa d’en Fasol. Activitat gratuïta. Es recomana que dugueu banyador.

 

 

Altres activitats

 

Del 25 al 27 de juny, exposició de manualitats, al Club de Persones Majors de la Colònia de Sant Pere. Romandrà oberta de les 18 h a les 20 h.

 

Del 30 de juny al 2 de juliol, de les 18 h a les 20 h, taller exposició d’estels, a l’escoleta de la plaça de la Colònia de Sant Pere.

 

Del 6 al 12 de juliol, exposició de fotografies “20 anys de l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple”, al Bar Centro.

 

Dia 13 de juliol, IV Torneig de Truc, al Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere.

 

XIII Circuit de Vòlei Platja Nocturn 2 x 2, a la platgeta, de les 21 h a les 24 h (dies 6, 8, 15, 20 i 22 de juliol).Inscripcions a l’Oficina Municipal de la Colònia o, directament, a Joan Martí, fins al 23 de juny. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

Dia 13 de juliol, a partir de les 20.30 h, VII Circuit de Vòlei Platja Infantil 3 x 3, a la platgeta. Inscripcions a l’Oficina Municipal de la Colònia o, directament, a Joan Martí, fins al 10 de juliol. Ho organitza: Club Vòlei Artà.

 

 

L’Ajuntament d’Artà vol agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que han fet possible aquest programa.

 

MOLT BONES FESTES A TOTHOM I MOLTS D’ANYS!