INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

Ses Escoles, edifici on s’ubicarà el Viver d’Empreses
Ses Escoles, edifici on s’ubicarà el Viver d’Empreses
 Obert el termini per presentar sol•licituds per accedir al Viver d’Empreses
 

05/05/2015

Comunicació

  

Una vegada publicades les Bases generals d’accés en el BOIB, s’obre el termini perquè les persones i empreses interessades presentin les seves sol·licituds per accedir al Viver d’Empreses.

 

Aquest espai, dissenyat per acollir persones emprenedores i empreses de creació nova o recent que desenvolupin alguna activitat d’economia creativa (noves tecnologies, disseny en general, audiovisuals, comunicació social i activitats tècniques i professionals) i la duguin a terme al municipi d’Artà, ofereix la possibilitat de disposar d’unes instal·lacions i serveis a uns preus inferiors als de mercat. Concretament, el Viver compta amb 7 despatxos independents i diversos espais comuns (sala de reunions per als equips de treball, aula de formació, aules taller i banys) i el lloguer d’un d’aquests espais inclou els serveis de connexió a Internet, neteja d’espais comuns i subministraments d’aigua i llum.

 

Així, les persones i empreses interessades que acompleixin els requisits establerts en les Bases esmentades i que obtinguin més punts en la fase de valoració de projectes, podran optar al lloguer d’un espai fins a un màxim de cinc anys (3 anys i 2 de pròrroga), d’acord amb els preus establerts en l’Ordenança reguladora corresponent. Les sol·licituds s’han de presentar a l’OAC de Can Solivelles o a l’Oficina Municipal de la Colònia de Sant Pere i el model ja està disponible als apartats Impresos i Desenvolupament Local de la web municipal.

 

Per a més informació, contactau amb el Departament de Desenvolupament Local (971 82 95 95 o activat@arta.cat) o consultau l’apartat Desenvolupament local de la pàgina web (www.arta.cat).

 

 

 

Exporta a PDF

Sol·licitud per accedir al Viver d'Empreses

Fulletó informatiu

Bases generals d'accés al Viver d'Empreses de l'Ajuntament d'Artà

Reglament de funcionament del Viver d'Empreses d'Artà

Ordenança núm. 23, reguladora de la taxa per serveis culturals, turístics i de publicitat