INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà


 L’Ajuntament modifica el projecte inicial de reorganització del mercat
 

13/03/2015

Comunicació

Tal com havia anunciat, l’Ajuntament havia previst posar en marxa una nova organització del mercat dels dimarts durant la temporada turística. Abans de posar-la en marxa, però, el consistori volia conèixer les impressions dels sectors afectats i, per aquest motiu, ha duit a terme diverses accions de caire informatiu.

 

Fruit d’aquestes accions, com ara la reunió d’ahir vespre i les mantingudes anteriorment pel batle amb diferents associacions i persones afectades, l’Ajuntament ha trobat oportú modificar el projecte inicial de reorganització del mercat.

 

Així doncs, les conclusions a què s’ha arribat respecte d’aquest tema són que el mercat no s’ampliarà a la zona de l’Església, però sí a la zona de la Gran Via; a Na Batlessa, només s’hi faran canvis puntuals per millorar i resoldre temes de seguretat, com ara obrir passos necessaris per evitar caigudes; i tampoc no es distribuirà per zones temàtiques ni es modificarà la disposició del mercat interior. Tot i això, el consistori mantindrà algunes restriccions de trànsit i tendrà esment perquè es respectin els horaris d’entrada i sortida per muntar i desmuntar parades.

 

Finalment, l’Ajuntament estudiarà totes les opcions que, amb el temps i amb la col·laboració de totes les parts, serveixin per millorar el mercat.

 

Exporta a PDF