INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Acte d’entrega dels distintius SICTED
 

02/03/2015

Comunicació

El proper divendres 6 de març, a les 16 h, al Teatre d’Artà, tendrà lloc l’acte d’entrega dels distintius SICTED a una vintena d’empreses del municipi i es presentarà la posada en marxa de la sisena anualitat per implantar i fer el seguiment d’aquest sistema a Artà.

 

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) a Artà és un projecte que pretén millorar la qualitat de les destinacions turístiques promogut per l’Ajuntament d’Artà, la Conselleria de Turisme i la Secretaria d’Estat de Turisme, que treballa amb empreses de diferents sectors, amb l’objectiu de millorar l’experiència i satisfacció del turista. A més, el SICTED és el sistema de gestió més bàsic i econòmic que hi ha ara per ara i que permet a les empreses del sector turístic adaptar-se a la Llei 8/2012, de 19 de juliol, del turisme de les Illes Balears, que els obliga a tenir un sistema de gestió i qualitat homologat pel Govern.

 

Aquest projecte estableix, d’una banda, fer actuacions per millorar la coordinació i el coneixement entre les diferents empreses i serveis del municipi; i, d’una altra banda, treballar amb manuals de bones pràctiques, assistir a reunions de millora dels sectors i a diferents cursos de formació. Al final, les empreses que compleixen els requisits establerts per TURESPAÑA obtenen el distintiu SICTED.

 

Per a més informació, contactau amb el Departament de Desenvolupament Local de l’Ajuntament (971 82 95 95 o posuna@arta.cat) o amb la consultoria col·laboradora Gest Ambiental (971 83 66 21 o info@gestambiental.es).

 

Exporta a PDF