INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà


Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 L’Ajuntament convoca un ple extraordinari per pronunciar-se en relació a la línia d’alta tensió prevista en la planificació del sector elèctric estatal
 També es poden presentar al•legacions de manera particular

02/02/2015

Comunicació

Un dels punts que es tractarà al ple extraordinari que s’ha convocat per a dimecres 4 de febrer, a les 13.30 h, és l’aprovació, si s’escau, del pronunciament de la corporació a la consulta pública de l’informe de sostenibilitat ambiental i la versió preliminar de la planificació estatal del sector elèctric 2015-2020. Aquesta planificació preveu l’alta de línia tensió que semblava que estava descartada tant per les administracions autonòmica i local com per una bona part de la societat balear.

 

 

Presentació d’al·legacions particulars

 

A més, la Plataforma  en Defensa del Llevant, a la seva pàgina web (https://defensallevant.wordpress.com/), posa a disposició de tothom que hi estigui interessat un model d'escrit i les instruccions per emplenar-lo i enviar-lo a la Direcció General de Política Energètica i Mines del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Així mateix, si algú està interessat, ha de tenir en compte que dijous 5 de febrer és el darrer dia per presentar aquest escrit d'al·legacions.

 

Exporta a PDF