INICI
  Transparència
  Reglaments i ordenances generals
  Pressuposts
  Urbanisme
  Desenvolupament local
  Participació ciutadana
  Ordenances fiscals
  Junta de Govern Local
  Programes culturals
  Publicacions
  Pagament d'impostos
  Eleccions
  Mapa del municipi
  Telèfons i adreces
  Organització
  Grups polítics
  Plens
  Biblioteca
  Teatre d'Artà

Enllaç a incidències

Enllaç a pla d'accióEnllaç a entitats ciutadanes
Enllaç a entitats esportives

Enllaç a biblioteca

Enllaç al Teatre d'Artà
Enllaç a la Ràdio Municipal d'Artà

 Finalitzen els cursos del programa Forma’t
 

21/01/2015

Comunicació

Durant els mesos d’octubre a desembre s’han duit a terme els cursos del programa Forma’t, concretament un de jardineria (de 100 hores) i un de comerç i TPV (de 60 hores). Aquests cursos consten d’una part teòrica, que s’ha realitzat a Ses Escoles, i d’una part pràctica, que s’ha fet a diverses empreses de dins i fora del municipi d’Artà. Així mateix, cal destacar que hi han participat 29 persones d’Artà, les quals han millorat la seva formació i les seves competències laborals en jardineria i comerç.

 

A banda d’això, el passat 9 de gener, una vegada finalitzats els cursos, es varen entregar els diplomes a l’alumnat que ha acabat satisfactòriament tot el procés formatiu.

 

Finalment, l’Ajuntament i l’organització del curs volen donar l’enhorabona a totes les persones participants i volen agrair la col·laboració de totes les persones, comerços, empreses i entitats que han fet possible que aquest programa s’hagi pogut realitzar, especialment a Coexa SA, Melchor Mascaró SAU, Binifela i Georg Brautigam, Son Ravanell i Joan Llull, Clarel, Cooperativa Agrícola i Ramadera Sant Salvador, Spar de Sos Monjos, Comercial Mediterráneo, Acadèmia Porto Cristo, Joan Amorós i Toni Ramis, i Coaliment de Sa Pista.

 

Exporta a PDF