Segueix-nos
Equipaments esportius
Regidoria responsable:
Esports (Manolo Galán)
Contacte:

608 936 367

lterrassa@arta.cat

 

Horari d'atenció:

De dilluns a divendres, de 8.30 h a 14.30 h i dilluns i dimecres de 16.30 h a 19 h

Personal tècnic responsable:

Llorenç Terrassa Ginard

Facebook:

Artà compta amb diverses infraestructures esportives. La més gran és el Poliesportiu Na Caragol, on hi ha el pavelló, tres pistes de tennis descobertes d'asfalt, una piscina coberta i una pista coberta multiesport. Altres equipament són el Camp de Futbol Ses Pesqueres, el Poliesportiu de la Colònia de Sant Pere, que compta amb una pista poliesportiva descoberta, o l'hipòdrom d'Artà, situat al camí de Carrossa.

La gestió d'aquests espais és pública, amb alguns casos de concessió administrativa, com ara la piscina, que està gestionada per l'empresa Aiguaesport des de fa 25 anys i que ara opta a una pròrroga per a 10 anys més.

Pel que fa a l'hipòdrom, l'Ajuntament té un conveni amb el Club Hípic d'Artà, que el gestiona i hi du a terme els entrenaments.

La piscina està oberta tot l'any, de 9 h a 22 h, mentre que el Camp de Futbol ho està a partir de les 17 h. Pel que fa al Poliesportiu Na Caragol, s'hi duen a terme activitats tant a l'horabaixa (vòlei, bàsquet, judo, futbet i tennis) com als matins, quan l'utilitzen els centres escolars del municipi per fer-hi l'assignatura d'Educació Física.

 

Tornar a d'alt