Segueix-nos
Núm. de plenari 09/2021
Caràcter: Ordinari
Data: 27/09/2021
Hora: 18:00:00
Lloc: Sala de Plens (teatre)
Ordres del dia
1. Aprovació, si s’escau, de les actes de les sessions de 25 de maig de 2020, de 28 de juny de 2021 i de 26 de juliol de 2021.
2. Aprovació, si s’escau, de la proposta d’aprovació del conveni entre l’Oficina de prevenció i lluita contra la corrupció a les Illes Balears i l’Ajuntament d’Artà per tal d’establir l’ús del registre de bens patrimonials de l’OAIB per part de l’Ajuntament.
3. Aprovació, si s’escau, de l’expedient de la contractació de la gestió del servei públic d’atenció a la primera infància de l’Ajuntament d’Artà, subjecte a regulació harmonitzada, per procediment obert i tramitació urgent.
4. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten els grups municipals socialista, El PI _Proposta per les Illes_, Alternativa per Artà i UIA, d'adhesió a la crida de la delegació sahrauí a Espanya per salvar la vida de Sultana Jaya i la seva família.
5. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten els grups municipals socialista, El PI _Proposta per les Illes_, Alternativa per Artà i UIA, sobre la situació de les dones i les nines a l’Afganistan.
6. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal popular per a la millora dels processos selectius i formació de les policies locals per esmenar la manca d’efectius de policia local als municipis.
7. Aprovació, si s’escau, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 5/2021.
8. Aprovació, si s’escau, de l’expedient de modificació de crèdit 13/2021.
9. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mesos de juliol i agost de 2021.
10. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt