Segueix-nos
Núm. de plenari 06/2017
Caràcter: Ordinari
Data: 26/06/2017
Hora: 20:00:00
Lloc: Sala de Plens
Ordres del dia
1. Aprovació, si s’escau, del Plec de clàusules administratives particulars i del Plec de prescripcions tècniques particulars que han de regir el contracte administració especial per a l'explotació del servei de bar del Camp de Futbol de Ses Pesqueres.
2. Aprovació, si s’escau, de la proposta de canvi en la dedicació i en les retribucions de la segona tinenta de batle Ana María Comas Delgado.
3. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal AA i el grup municipal d’UIA, relativa a la Declaració de municipi oposat a l'aplicació de l'Acord Econòmic i Comercial Global (CETA en anglès).
4. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA per a l’estudi d’estat, catalogació i conservació del monument pretalaiòtic la Cova del Turó del Molí a la Colònia de Sant Pere.
5. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA, d’inversió del romanent del pressupost municipal per a la conducció de les pluvials als carrers de Sant Marc, de Sant Lluc i Major de la Colònia de Sant Pere.
6. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten els grups municipals d’UIA i PP, relativa a la construcció d’un tanatori al Cementeri Municipal de la Colònia de Sant Pere.
7. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de maig de 2017 i dels dies 16 i 21 de juny de 2017.
8. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt