Segueix-nos
Núm. de plenari 07/2015
Caràcter: Ordinari
Data: 27/07/2015
Hora: 20:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions de dia 2 i de dia 7 de juliol de 2015.
2. Aprovació si s’escau de la proposta de l’Equip de Govern per a la delegació de competències municipals en matèria de disciplina urbanística a l’Agència de Protecció de la Legalitat urbanística i Territorial de Mallorca.
3. Aprovació inicial si s’escau del Reglament sobre l’ús de la factura electrònica de l’Ajuntament d’Artà.
4. Aprovació si s’escau de la proposta de l’Equip de Govern municipal de les modificacions contractuals de la concessió de l’explotació del bar cafeteria del poliesportiu Na Caragol.
5. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal Alternativa per Artà de rebuig de la Llei 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal Alternativa per Artà relativa a la declaració d’adhesió institucional al Manifest “Llibertat per a Arnaldo Otegui. Presos bascos a casa”.
7. Aprovació si s’escau i de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a instal•lar una marquesina a la parada de l’autobús a la urbanització de Montferrutx.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a la modificació de la clàusula 2g del contracte del “servei de programació i la projecció de pel•lícules cinematogràfiques i projeccions audiovisuals al teatre Municipal d’Artà”.
9. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a netejar les platges i cales no incloses en el contracte de neteja i recollida de residus.
10. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de maig i juny de 2015 i de dia 20 de juliol d’avocació i d’atribucions de delegacions del batle i dels regidors/ores.
11. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt