Segueix-nos
Núm. de plenari 04/2015
Caràcter: Ordinari
Data: 28/04/2015
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions de 14 de maig de 2014 i de 31 de març de 2015.
2. Aprovació provisional si s’escau del Reglament municipal regulador del Parc Verd d’Artà.
3. Aprovació si s’escau del Pla integral de turisme d’Artà 2015.
4. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals El Pi_Proposta per les Illes_ UIA i PSOE per demostrar el rebuig a la privatització del Registre Civil.
5. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals El Pi_Proposta per les Illes_ UIA i PSOE relativa a l’arribada dels Canals en llengua catalana a través de la TDT.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals El Pi_Proposta per les Illes_i PP relativa al manteniment de la delimitació de la servitud de protecció a la Illeta del Molí d’en Regalat.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal PSOE relativa a la paralització del Projecte de Reforma de la Llei de Monts 43/2003 i que aquesta llei continuï preservant i protegint el territori tal com ha fet fins ara.
8. Aprovació si s’escau del Plec de clàusules administratives particulars i del Plec de prescripcions tècniques que ha de regir el contracte mixt de serveis energètics i manteniment integral amb garantia total de les instal•lacions de producció d’energia tèrmica al Poliesportiu Na Caragol.
9. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de març de 2015.
10. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt