Segueix-nos
Núm. de plenari 06/2014
Caràcter: Ordinari
Data: 24/06/2014
Hora: 20:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’Ordenança municipal de neteja deixalles i residus sòlids urbans del municipi d’Artà.
2. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern Municipal a proposta del sector de l’Administració de Justícia de CCOO de les Illes Balears contra les reformes enunciades pel Ministeri de Justícia emmarcades en el procés de retallades en els serveis públics.
3. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern Municipal i el grup municipal I. Verds a proposta del coordinador de la campanya antitaurina d’AnimaNaturalis i CAS Internacional per declarar Artà municipi antitaurí.
4. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds i el grup municipal UIA sobre la convocatòria d’un referèndum per a determinar la forma política de l’Estat.
5. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds relativa a instar el batle d’Artà a encarregar una anàlisi i valoració independent de la gestió tècnica del sistema informàtic municipal que ha donat per resultat una greu vulnerabilitat de les dades contingudes en els servidors amb depuració de responsabilitats si s’escau.
6. Estudi de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds relativa a instar l’Equip de Govern a que es procedeixi segons l’acordat per aquest ple l’abril de 2013 en el referent a quantificació i reclamació si s’escau dels perjudicis econòmics causats a l’ajuntament per incompliment de contracte per part de l’empresa concessionària del servei de recollida de residus sòlids urbans i neteja viària fins 2014 i depuració de responsabilitats
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals PSOE PI UIA i I. Verds de l’Ajuntament d’Artà sobre la difusió i promoció de la llengua catalana a l''ens públic de ràdio i televisió de les Illes Balears.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals PSOE PI UIA i I. Verds sobre la urgència de diàleg per redreçar el conflicte educatiu a les illes balears.
9. Donar compte de l’informe d’avaluació del compliment anual del Pla de sanejament (Reial decret llei 5/2009).
10. Aprovació si s’escau de l’expedient extrajudicial de crèdit núm. 3.
11. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de maig de 2014.
12. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt