Segueix-nos
Núm. de plenari 07/2013
Caràcter: Ordinari
Data: 30/07/2013
Hora: 20:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions de dia 28 de maig i de 17 de juliol de 2013.
2. Aprovació si s’escau de l’acceptació de la cessió gratuïta d’un solar de la urbanització s’Estanyol
3. Aprovació si s’escau del Reglament del Consell Municipal de l’Esport del Municipi d’Artà
4. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I.Verds relativa a declarar il•legítims part dels interessos dels préstecs ICO del pla de pagament als proveïdors.
5. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I.Verds de rebuig a qualsevol modificació de la planta i demarcació judicial que comporti la desaparició dels jutjats de Manacor i insta el Govern de l''Estat a retirar l''actual document de reforma judicial.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I.Verds relativa a la implantació d''un sistema de millora de les condicions de netedat a les colònies de nidificació de cabot sobre la via pública del terme municipal d''Artà.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals I.Verds i PSOE relativa a instar el batle d’Artà a què obri per a l’ús públic els patis dels CEIP Na Caragol de titularitat municipal així com una pista poliesportiva de l’IES Llorenç Garcías i Font fora de l’horari lectiu i especialment durant els períodes de vacances.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal PSOE de suport als docents de les Illes Balears.
10. Donar compte de l’informe del segon trimestre de 2013 de seguiment del Pla d’ajust del Reial decret llei 4/2012.
11. Donar compte dels informes de l’acompliment de les obligacions de pagament del segon tercer i quart trimestre de 2012 i del primer i segon trimestre de 2013 d’acord amb la Llei 15/2010 per la qual s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials.
12. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de la plantilla de personal de l’Ajuntament d’Artà quant a l’exigència de nivells de coneixement de la llengua catalana i quant a l’adscripció de la plaça d’administratiu/va i de rectificació d’errades.
13. Donar compte del canvi de denominació del grup Convergència per les Illes.
14. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de juny i de 17 de juliol de 2013.
15. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt