Segueix-nos
Núm. de plenari 11/2007
Caràcter: Ordinari
Data: 27/11/2007
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions dels dies 25 de setembre 27 de setembre i 11 d’octubre de 2007
2. Presa de possessió del regidor Sebastián Carrió Ginard.
3. Ratificació de l’acord de la Junta de Govern Local de 23 d’octubre de 2007 relatiu a la rectificació de l’acord de la Junta de Govern Local d’11 de setembre de 2007 referent a la designació de les festes locals per a l’any 2008.
4. Aprovació si s’escau de la moció presentada per EV/ERC relativa a la publicació mitjançant els Serveis de Biblioteques Municipals d’Artà de les actes dels plens de l’Ajuntament d’Artà i del seu enregistrament sonor.
5. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups municipals Unió Independents d’Artà Els Verds/Esquerra Republicana de Catalunya i el Partit Popular relativa a l’accés per part dels regidors d’aquest consistori a la base de dades electrònica i en línia “El consultor de los ayuntamientos”
6. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups municipals Unió Independents d’Artà Els Verds/ Esquerra Republicana de Catalunya i Partit Popular relativa a la violència contra la dona.
7. Aprovació si s’escau de la moció presentada per EV/ERC relativa a traslladar al Govern de les Illes Balears l’interès per part d’aquesta corporació municipal de recuperar l’àmbit d’estudi i les dimensions territorials del Pla d’ordenació dels recursos naturals (PORN) i parc natural de la península d’Artà.
8. Aprovació si s’escau de la moció presentada per EV/ERC relativa a l’inici dels estudis i els tràmits per a l’aprovació del Catàleg de camins del terme municipal d’Artà.
9. Aprovació si s’escau de la moció presentada per EV/ERC relativa a instar l’Equip de Govern municipal a la redacció d’un projecte bàsic per a la creació d’un recorregut arqueològic a la Colònia de Sant Pere en què s’incloguin les tasques de neteja senyalització i habilitació de l’entorn —quan s’escaigui— dels jaciments arqueològics compresos entre les zones de sa Canova i es Caló ambdues sones incloses.
10. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de setembre octubre i novembre de 2007.
11. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt