Segueix-nos
Núm. de plenari 11/2008
Caràcter: Ordinari
Data: 25/11/2008
Hora: 17:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió de 30 de setembre de 2008.
2. Aprovació si s’escau de la proposta d’inici de l’expedient per concedir a Giovanni Lilliu la Medalla d’Artà
3. Aprovació si s’escau del Reglament municipal del voluntariat d’Artà.
4. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel regidor d’EV-Esquerra d’Artà conjuntament amb els grups municipals del Partit Popular i Unió Independents d’Artà d’instància a la convocatòria urgent del Fòrum Ciutadà de la Colònia de Sant Pere corresponent a l’any 2008.
5. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Unió Independents d’Artà sobre el llegat Blanes Viale.
6. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Unió Independents d’Artà referent a la violència contra la dona.
7. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Unió Independents d’Artà sobre l’Ordenança de neteja viària les deixalles i els residus sòlids urbans
8. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel regidor d’EV-Esquerra d’Artà relativa a la despenalització de les injúries a la corona
9. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel regidor d’EV-Esquerra d’Artà a favor dels drets humans.
10. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel regidor d’EV-Esquerra d’Artà relativa a iniciar tots els tràmits necessaris d’acord a la legislació vigent per tal d’adequar els registres de les declaracions de béns patrimonials i les causes de possible incompatibilitat i d’activitats de tots els membres de la corporació a la modificació operada per la Llei del sòl estatal 8/2007 de 28 de maig de forma que es possibiliti la publicació dels esmentats registres a la pàgina web de l’Ajuntament.
11. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Unió Independents d’Artà sobre el model de cogestió aeroportuària
12. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel regidor d’EV-Esquerra d’Artà relativa a la iniciativa per reduir i eliminar gradualment l’ús de borses de plàstic a Artà.
13. Aprovació si s’escau de la moció presentada conjuntament pels regidors en representació d’Unió Independents d’Artà i d’EV-Esquerra d’Artà sobre el model de gestió del servei d’abastament i subministrament d’aigua potable.
14. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Unió Independents d’Artà sobre la creació d’una comissió de seguiment de les obres del POS.
15. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel regidor d’EV-Esquerra d’Artà relativa a instar la Conselleria de Medi Ambient a incloure el sistema artanenc de platja duna de sa Canova dins l’inventari dels punts geològics de més interès de les illes inventari que es crea amb la finalitat de crear una xarxa de patrimoni geològic i hidrogeològic per a la seva ulterior protecció.
16. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel regidor d’EV-Esquerra d’Artà relativa a instar l’Equip de Govern a iniciar el procediment de nul·litat de la llicència municipal d’obres atorgada mitjançant resolució de Batlia en data de 16-03-1998 per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat a les parcel·les 144 i 193 del polígon 15.
17. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de setembre i octubre de 2008.
18. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt