Segueix-nos
Núm. de plenari 11/2009
Caràcter: Ordinari
Data: 24/11/2009
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions de 31 de juliol 18 de setembre 29 de setembre i 27 d’octubre de 2009.
2. Aprovació inicial si s’escau del catàleg de protecció del patrimoni històric i cultural del terme municipal d’Artà. Adaptació al Pla Territorial de Mallorca.
3. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels regidors de l’Equip de Govern sobre la figura de l’educador social a l’Institut Llorenç Garcías i Font.
4. Aprovació si s’escau de l’expedient de modificació de crèdit per suplement de crèdit 16/2009.
5. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel Partit Popular per a la devolució de la quota d’inscripció a la VI Triatló de Sant Salvador.
6. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel grup Els Verds-Esquerra d’Artà relativa a instar l’Equip de Govern a donar la quantitat prevista de la despesa en lots de Nadal a la Fundació Deixalles o bé col·laborar amb aquesta fundació adquirint-hi els lots.
7. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel grup Els Verds-Esquerra d’Artà relativa a l’exempció de pagament del cànon digital a les administracions i a les administracions locals en particular per adquirir material de reproducció i emmagatzematge de documents. Insten l’Equip de Govern a reclamar als proveïdors les quantitats meritades en concepte de cànon digital per adquirir tots els suports i els aparells que puguin ser destinats a la reproducció i a l’emmagatzematge de documents als exercicis pressupostaris 2007-2008 i l’actual 2009.
8. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups Els Verds-Esquerra d’Artà Partit Popular i Unió d’Independents d’Artà referent a obrir a la participació social i política la decisió municipal d’escollir els projectes que s’han d’executar l’any 2010 i que es financen mitjançant el nou Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (també anomenat Segon Pla E).
9. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups Unió d’Independents d’Artà i Els Verds-Esquerra d’Artà sobre el Parc Natural de la Península de Llevant.
10. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel grup Unió d’Independents d’Artà per elaborar una relació d’edificis en mal estat.
11. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel grup Unió d’Independents d’Artà referent a la violència de gènere.
12. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de setembre i octubre de 2009.
13. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt