Segueix-nos
Núm. de plenari 07/2009
Caràcter: Ordinari
Data: 28/07/2009
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions dels dies 31 de març 26 de maig i 23 de juny de 2009.
2. Aprovació si s’escau de la modificació de l’acord de Ple de dia 31 de març de 2009 referent a l’aprovació del conveni de col·laboració entre la comunitat autònoma de les Illes Balears i l’Ajuntament d’Artà per realitzar les obres d’ampliació del Col·legi Públic Na Caragol d’Artà.
3. Aprovació si s’escau del conveni de col·laboració entre el Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament d’Artà per millorar l’oferta de places públiques de primer cicle d’educació infantil i les condicions educatives de la primera infància.
4. Aprovació si s’escau del projecte d’ampliació del Col·legi Públic Na Caragol d’Artà.
5. Aprovació si s’escau del plec de clàusules economicoadministratives que han de regir la contractació de l’obra d’ampliació del Col·legi Públic Na Caragol d’Artà mitjançant procediment obert i tramitació urgent.
6. Ratificació si s’escau de l’adhesió de l’Ajuntament d’Artà a l’Associació Mallorca Rural.
7. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups Els Verds-Esquerra d’Artà i Unió d’Independents d’Artà sobre la recepció de TV3 a les Illes Balears.
8. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel grup Els Verds-Esquerra d’Artà sobre les mesures de protecció conservació i difusió del valors patrimonials paisatgístics i naturals dels espais costaners protegits del terme municipal.
9. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel grup Els Verds-Esquerra d’Artà relativa a instar la Fundación Biodiversidad a incloure com a Lloc d’Interès Comunitari les Badies d’Alcúdia i Pollença entre les àrees d’acció i estudi objecte del projecte “INDEMARES LIFE+07/NAT/E/000732 Inventario i designación de la Red Natura 2000 en áreas marinas del Estado Español”.
10. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de maig i juny de 2009.
11. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt