Segueix-nos
Núm. de plenari 03/2009
Caràcter: Ordinari
Data: 31/03/2009
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions dels dies 17 de desembre de 2008 23 de desembre de 2008 i 27 de gener de 2009.
2. Aprovació si s’escau de la proposta d’inici d’expedient per concedir el títol de Ciutadà Il·lustre d’Artà a Sebastià Gili Vives.
3. Aprovació si s’escau del conveni de col·laboració entre la comunitat autònoma de les Illes Balears i l’Ajuntament d’Artà per a la realització de les obres d’ampliació del CP Na Caragol.
4. Aprovació si s’escau de la moció que presenta l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Artà per donar suport al manifest per a la defensa dels grups de cultura popular de les Illes Balears amb ús de materials pirotècnics presentada per la Federació de Dimonis Diables i Bèsties de Foc de les Illes Balears.
5. Ratificació si s’escau de l’acord de la Junta de Govern Local de 24 de febrer de 2009 referent a la Declaració institucional sobre el conflicte del Sàhara Occidental.
6. Aprovació si s’escau de la proposta de Batlia en relació a l’avaluació dels costos de protecció del municipi.
7. Aprovació si s’escau de la planificació de les inspeccions d’activitats.
8. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel grup Els Verds-Esquerra d’Artà relativa a declarar el municipi d’Artà lliure de transgènics.
9. Aprovació si s’escau de la moció que presenten el grup Els Verds-Esquerra d’Artà i el grup Unió Independents d’Artà relativa a iniciar tots els tràmits necessaris d’acord amb la legislació vigent per tal d’adequar els registres de les declaracions de béns patrimonials i les causes de possible incompatibilitat i d’activitats de tots els membres de la corporació a la modificació operada per la Llei 8/2007 de 28 de maig del sòl estatal de forma que es possibiliti la publicació de les declaracions esmentades a la pàgina web de l’Ajuntament.
10. Aprovació si s’escau de la moció que presenta el grup Els Verds-Esquerra d’Artà relativa a reiterar a la Direcció General de la Mar i Litoral de la Conselleria de Medi Ambient la instància perquè es procedeixi a la redacció d’un estudi de necessitat i viabilitat de la ubicació de zones d’ancoratge a la zona de litoral artanenc qualificada de lloc d’interès comunitari (LIC).
11. Aprovació si s’escau de la moció que presenta el grup Els Verds-Esquerra d’Artà relativa a reiterar a l’inici dels tràmits necessaris per a l’aprovació del Catàleg de camins del terme municipal d’Artà.
12. Aprovació si s’escau de la moció que presenta el grup Els Verds-Esquerra d’Artà relativa a l’adhesió de l’Ajuntament d’Artà a l’Agència per a la Protecció de la Legalitat Urbanística i Territorial de Mallorca (APLUTM).
13. Aprovació si s’escau de la moció que presenta el grup Els Verds-Esquerra d’Artà relativa a instar l’Equip de Govern a iniciar el procediment de nul·litat de la llicència municipal d’obres atorgada mitjançant Resolució de Batlia en data de 16.03.1998 per a la construcció d’un habitatge unifamiliar aïllat a les parcel·les 144 i 193 del polígon 15.
14. Aprovació si s’escau de la moció que presenta el grup Unió Independents d’Artà a favor de la compra per part del Govern balear del Jardí de les Dones.
15. Aprovació si s’escau de la moció que presenta el grup Unió Independents d’Artà sobre l’Ordenança de neteja viària les deixalles i els residus urbans.
16. Aprovació si s’escau de la moció que presenta el grup Unió Independents d’Artà a favor d’uns projectes urbanístics municipals més participatius i per a la creació del Consell Municipal d’Urbanisme i Medi Ambient.
17. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de gener i febrer de 2009.
18. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt