Segueix-nos
Núm. de plenari 01/2009
Caràcter: Ordinari
Data: 27/01/2009
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions dels dies 9 d’octubre 28 d’octubre 25 de novembre i 17 de desembre de 2008.
2. Aprovació si s’escau de la modificació de l’acord del Ple de dia 28 d’octubre de 2008 referent a l’aprovació del conveni de col·laboració entre la comunitat autònoma i l’Ajuntament d’Artà per facilitar l’accés als serveis de telecomunicacions més avançats mitjançant la implantació d’infraestructura i equipaments.
3. Aprovació si s’escau de l’adhesió de l’Ajuntament d’Artà al manifest unitari “Aturem la massacre del poble palestí”.
4. Aprovació si s’escau de l’adhesió del municipi d’Artà a la Xarxa Balear de Pobles pel Clima.
5. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel grup municipal Unió Independents d’Artà i per Els Verds-Esquerra d’Artà sobre els honors dels regidors.
6. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Unió Independents d’Artà sobre l’exposició de la bandera espanyola a l’exterior de l’Ajuntament.
7. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Unió Independents d’Artà per a la creació de la Policia autonòmica de les Illes Balears.
8. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Unió Independents d’Artà sobre l’adequació de la rotonda de ses Païsses.
9. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Unió Independents d’Artà sobre la necessitat de realitzar una campanya de conscienciació entre la població escolar sobre el consum d’alcohol a la festa de Sant Antoni.
10. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Els Verds-Esquerra d’Artà sobre l’adhesió de l’Ajuntament d’Artà a l’Agència per a la Protecció de la Legalitat Urbanística i Territorial de Mallorca (APLUTM).
11. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Els Verds-Esquerra d’Artà sobre el foment de l’accés i implementació de programari (software) lliure.
12. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de novembre i desembre de 2008.
13. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt