Segueix-nos
Núm. de plenari 11/2010
Caràcter: Ordinari
Data: 30/11/2010
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes dels dies 25 de maig 15 de juny i 29 de juny de 2010.
2. Aprovació si s’escau de la declaració institucional sobre violacions dels drets humans al Sàhara Occidental.
3. Aprovació si s’escau la moció presentada per tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Artà amb motiu del 25 de novembre Dia Internacional contra la Violència de Gènere.
4. Ratificació si s’escau de l’acord de la Junta de Govern Local de 25 d’octubre de 2010 respecte del contracte de confirmació de pagaments (confirming).
5. Aprovació si s’escau dels plecs de condicions administratives i tècniques que han de regir el procediment obert per adjudicar el contracte de gestió de servei públic modalitat de concessió amb realització d’obra prèvia i dotació d’equipament del centre esportiu es Pujols d’Artà.
6. Aprovació si s’escau de la moció presentada pel grup Unió Independents d’Artà sobre la inseguretat ciutadana.
7. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Els Verds-Esquerra d’Artà sobre l’exempció de pagament i la reclamació de les quantitats meritades en concepte de cànon digital.
8. Aprovació si s’escau de la moció presentada per Els Verds-Esquerra d’Artà sobre instar la presidenta de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori Urbanisme i Patrimoni Històric Maria Lluïsa Dubon Petrus a resoldre l’adaptació de les NS d’Artà al PTM i l’aprovació de les NS d’Artà amb la urgent resolució del punt que es va 2 deixar en suspens relatiu al sector Molí d’en Regalat del nucli de la Colònia de Sant Pere.
9. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de setembre i octubre de 2010.
10. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt