Segueix-nos
Núm. de plenari 09/2011
Caràcter: Ordinari
Data: 28/09/2011
Hora: 20:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions d’11 de juny 30 de juny i 13 de juliol de 2011.
2. Presa de possessió de la regidora Magdalena Llull Ferrer.
3. Aprovació si s’escau del nomenament de vocals representants a la Junta Rectora del Consorci d’Aigües d’Artà.
4. Ratificació si s’escau de l’acord de la Junta de Govern Local d’1 de setembre de 2011 referent a la designació de les festes locals per a l’any 2012.
5. Ratificació si s’escau de l’acord de la Junta de Govern Local de 15 de setembre de 2011 referent a la pròrroga i a l’addenda al conveni d’encomanda de gestió entre l’Ajuntament d’Artà i el Consell de Mallorca per a la gestió de la recollida selectiva de les fraccions paper-cartró vidre i envasos lleugers.
6. Aprovació si s’escau de l’expedient de modificació de crèdits núm. 17/2011.
7. Aprovació si s’escau del compte general del pressupost de 2010.
8. Aprovació si s’escau de la moció presentada per l’Equip de Govern relativa a un homenatge a totes les víctimes de la Guerra Civil.
9. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups municipals UIA I-Verds PSOE i CxI de suport a la compra per part del Govern de la comunitat de la possessió dels Canons.
10. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups municipals UIA I-Verds PSOE i CxI 2 referent a l’acompliment del conveni ferroviari signat l’any 2008 i a la continuació de les obres i projectes de reobertura de la línia ferroviària entre Manacor i Artà.
11. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups municipals UIA I-Verds PSOE i CxI per instar el Govern de les Illes Balears a mantenir el català com a requisit d’accés a la funció pública.
12. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups municipals UIA I-Verds PSOE i CxI per instar el Consell de Mallorca a modificar el reglament del POS.
13. Aprovació si s’escau de la moció presentada pels grups municipals UIA I-Verds PSOE i CxI referent a les obres d’ampliació i reforma de l’Hospital de Manacor.
14. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mes d’agost de 2011.
15. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt