Segueix-nos
Núm. de plenari 03/2012
Caràcter: Ordinari
Data: 27/03/2012
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió de 28 de febrer de 2012.
2. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Artà per donar suport a la iniciativa de la plataforma Moviment per la Llengua.
3. Aprovació si s’escau de la proposta d’adhesió del municipi d’Artà al Consell de Coordinació de les Policies Locals Sud i Est de Mallorca.
4. Aprovació si s’escau de la correcció de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 13 reguladora de la taxa per parades barraques casetes de venda espectacles o atraccions situades en terrenys d’us públic indústries ambulants i rodatge cinematogràfic aprovada pel Ple de 28 de febrer de 2012.
5. Aprovació si s’escau de l’expedient de modificació de crèdit per crèdit extraordinari núm. 3/2012.
6. Aprovació si s’escau de la proposta d’acompliment fraccionament i ajornament de la Sentència del procediment ordinari núm. 239/06.
7. Aprovació si s’escau de la proposta de nomenament de Manuel Galán Massanet com a membre del Patronat de la Fundació del Teatre Municipal d’Artà.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal CxI contra la pujada d’imposts a favor de la coresponsabilitat fiscal i de més liquidat.
9. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal PSOE contra les retallades en educació pel Govern balear.
10. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal PSOE per a la signatura i el pagament prèvia justificació del conveni de patrocini de l’Ajuntament d’Artà a favor dels clubs esportius dins el Pla de dinamització turística.
11. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de febrer de 2012.
12. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt