Segueix-nos
Núm. de plenari 11/2005
Caràcter: Ordinari
Data: 29/11/2005
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de dia 27 de setembre de 2005.
2. Aprovació si s’escau del plec de clàusules economicoadministratives per a l’adjudicació mitjançant concurs en procediment obert de les obres de canvi d’ús de magatzem a local de reforma i de canvi de coberta del Centre Jove Es Pes.
3. Aprovació si s’escau de la moció presentada per EU/EV sobre el 25 de novembre dia internacional contra la violència cap a les dones.
4. de la moció presentada per EU/EV sobre la voluntat de l’Ajuntament d’Artà per promoure actes commemoratius i divulgadors del 75è aniversari de la II República en l’àmbit del seu municipi.
5. de l’adjudicació del servei de recollida domiciliària de fems el seu transport a l’estació de transferències les deixalles no considerades pròpiament com a fems del municipi d’Artà i la neteja viària del terme municipal d’Artà.
6. Aprovació si s’escau del Pla de participació actuació i seguiment de l’Agenda Local 21 d’Artà.
7. Aprovació si s’escau de la modificació del conveni entre l’Ajuntament d’Artà i Mateu Llodrà Sansaloni Rosa Llodrà Sansaloni Tomás Orell Serra i Maria Danús Rayó referent al sector 2 de les Normes subsidiàries.
8. Aprovació si s’escau de l’aprovació inicial del projecte d’Estatuts i Bases d’actuació de la Junta de Compensació de la unitat d’execució 3 (UE 3 Es Cós) en el nucli urbà d’Artà.
9. Aprovació si s’escau de la moció presentada per UM en defensa d’un nou estatut d’autonomia de les Illes Balears.
10. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos d’octubre i novembre de 2005.
11. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt