Segueix-nos
Núm. de plenari 09/2005
Caràcter: Ordinari
Data: 27/09/2005
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes dels dies 29 de març 28 de juny i 26 de juliol de 2005.
2. Aprovació si s’escau de l’adjudicació del Servei d’Educació Infantil de primer cicle mitjançant concurs en procediment obert.
3. del plec de clàusules economicoadministratives que ha de regir el concurs en procediment obert per adjudicar l’explotació del bar cafeteria del Poliesportiu Na Caragol.
4. Aprovació si s’escau de l’adjudicació d’un immoble propietat de l’Ajuntament mitjançant procediment negociat sense publicitat.
5. Aprovació si s’escau del plec de clàusules economicoadministratives per a la contractació mitjançant procediment negociat sense publicitat que ha de regir la venda d’un immoble propietat de l’Ajuntament d’Artà.
6. Aprovació si s’escau del nomenament del representant municipal a l’Assemblea General de Sa Nostra.
7. Aprovació si s’escau del conveni entre l’Ajuntament d’Artà i el Club Natació Artà SL per dur a terme la instal·lació d’energia solar tèrmica per a l’escalfament de la piscina i la producció d’aigua calenta sanitària.
8. del concurs del servei de recollida domiciliària de fems el seu transport a l’estació de transferències les deixalles no considerades pròpiament com a fems del municipi d’Artà i la neteja viària del terme municipal d’Artà.
9. Aprovació si s’escau de l’adjudicació dels serveis funeraris de manteniment i de gestió administrativa dels cementeris del municipi d’Artà.
10. Aprovació si s’escau del nom de l’aula municipal d’educació infantil de la Colònia de Sant Pere.
11. Aprovació si s’escau de la proposta de conveni entre la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern balear i l’Ajuntament d’Artà per crear l’Escola Municipal d’Educació Infantil.
12. Aprovació si s’escau de la moció sobre la Llei de ports.
13. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de juliol agost i setembre de 2005.
14. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt