Segueix-nos
Núm. de plenari 07/2005
Caràcter: Ordinari
Data: 26/07/2005
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de les sessions anteriors.
2. Aprovació si s’escau de l’adjudicació de l’explotació del bar cafeteria del Teatre Municipal.
3. Aprovació si s’escau del plec de clàusules administratives del Servei d’Educació Infantil de primer cicle mitjançant concurs amb procediment obert.
4. del plec de clàusules economicoadministratives per a la contractació mitjançant procediment negociat sense publicitat que ha de regir la venda d’un immoble propietat de l’Ajuntament.
5. Aprovació si s’escau del Reglament municipal pel qual es regula la circulació de vehicles de motor dins els espais naturals del terme d’Artà.
6. de l’Ordenança reguladora de la construcció en els nuclis turístics de la Colònia de Sant Pere Montferrutx s’Estanyol Betlem i San Pedro (Artà) i en la zona de vianants dels carrers de Ciutat i d’Antoni Blanes.
7. Ratificació si s’escau de l’acord de la Junta de Govern Local de dia 11 de juliol de 2005 referent a la designació de les festes locals per a l’any 2006.
8. de l’acord de la Junta de Govern Local de dia 11 de juliol de 2005 referent a la modificació del conveni entre l’Ajuntament d’Artà i Mateu Llodrà Sansaloni i altres.
9. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de juny i juliol de 2005.
10. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt